My Style Rocks: Συγγνώμες που δεν έπεισαν και νέες εντάσεις για τα... βεστιάρια - Δείτε βίντεο

Καβγάδες μεταξύ των παικτριών - Η νικήτρια της ημέρας 

Έντονες αντιπαραθέσεις και καβγάδες μεταξύ των παικτριών περιλάμβανε και το επεισόδιο της Δευτέρας (20/3) του My Style Rocks. Αυτή τη φορά, η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τα... βεστιάρια, με την Emilia να κατηγορεί τη Χριστιάννα και πολλές ακόμα παίκτες να τοποθετούνται σε υψηλούς τόνους.

Η ένταση έμεινε αμείωτη και έτσι, όταν ήρθε η σειρά της Emilia να παρουσιάσει την εμφάνισή της, άνοιξε νέος κύκλος αντιπαράθεσης τη Χριστιάννα. Στη μεταξύ τους διαφωνία πήρε θέση και η Νικόλ, η οποία κατηγόρησε την Emilia για πράγματα που είπε εκτός πλατό.

Οι προηγούμενες βαθμολογίες της Όλγας δεν ξεχάστηκαν από τη Βασιλική, η οποία εκδικήθηκε τη συμπαίκτριά της. Η Βασιλική ενοχλήθηκε επίσης με τη στάση της Όλγας λέγοντάς της ότι δεν επιθυμεί να της κάνει υποδείξεις για το πώς να συμπεριφέρεται.

Παράλληλα, η Βασιλική απολογήθηκε σε συμπαίκτριες και κριτική επιτροπή για τα σχόλια που είχε κάνει στο προηγούμενο επεισόδιο, όταν και επέστρεψε στο παιχνίδι.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι, η Όλγα μπορεί να δίχασε την επιτροπή με τις στιλιστικές της επιλογές, ωστόσο κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία. Κάπως έτσι, αναδείχθηκε σε νικήτρια της ημέρας και κέρδισε έναν επιπλέον πόντο.


 

Πηγή: skai.gr