Survivor All Star: Ποιοι παίκτες ήρθαν... πολύ κοντά και φιλήθηκαν πριν το συμβούλιο του νησιού

Σε μία ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή βρέθηκαν οι δύο δημοφιλείς παίκτες λίγο πριν από το Συμβούλιο του Νησιού.

Οι κακουχίες στο Survivor All Star τους έφεραν πιο κοντά κι έτσι παρά το γεγονός ότι χώρισαν λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αντάλλαξαν ένα φιλί.

Σε μία ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή βρέθηκαν οι δύο δημοφιλείς παίκτες λίγο πριν από το Συμβούλιο του Νησιού.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που συναντήθηκαν και μίλησαν για λίγο ιδιαιτέρως ανταλλάσσοντας μάλιστα και ένα φιλί.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι, η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ είχε αποκαλύψει πως η δημοσιογράφος και παίκτρια του ριάλιτι, είναι σε νέα σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, κάτι που δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε ποτέ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Μαρία Μπακοδήμου σήμερα, στην εκπομπή «Γειά σου», στον ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την σχέση Βαλαβάνη – Βασάλου.

«Ξέρω από φίλο μου ότι είχε πάει ο Βασάλος στο σπίτι του ένα βράδυ, σε μια μάζωξη και του είπε πως η Βαλαβάνη τα είχε με τον Γρηγόρη Μόργκαν», ανέφερε στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια.

Ωστόσο όπως μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα κατά την διάρκεια του Survivor All Star.

«Πριν το συμβούλιο οι δύο παίκτες ήρθαν κοντά, μίλησαν, πλησίασε ο ένας τον άλλον. και η πληροφορία που μας ήρθε ανέφερε πως αντάλλαξαν φιλί στο στόμα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Πηγή: skai.gr