Survivor All Star: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην υπάρξουν δύο καλύβες μετά την ένωση, αλλά μία! – Έρχονται μεγάλες ανατροπές…

Η παραγωγή θα λάβει την οριστική απόφαση την Παρασκευή 21 Μαρτίου

Η παραγωγή του «Survivor All Star» σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε σημαντική αλλαγή μετά την ένωση, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, στον ΣΚΑΪ. Μια αλλαγή που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή των παικτών στην παραλία. 

Ουσιαστικά, η παραγωγή του παιχνιδιού εξετάζει το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν δύο καλύβες μετά την ένωση, αλλά μία! Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η παραγωγή θα λάβει την οριστική απόφαση την Παρασκευή 21 Μαρτίου. Ωστόσο, αυτή η αλλαγή, όπως είναι λογικό, θα ανατρέψει τις υπάρχουσες ισορροπίες. 

Οι παίκτες θα πρέπει να μοιράζονται τους χώρους εντός και εκτός καλύβας, να αποφασίσουν ποιος θα μαγειρεύει κ.ά. Επί της ουσίας, με αυτό τον τρόπο -αν ληφθεί η απόφαση- αλλάζει και πάλι το παιχνίδι και θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μια συγκατοίκηση παικτών με πολλά απρόοπτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ύπαρξη μίας και μόνο καλύβας δεν έχει γίνει ποτέ στο «Survivor», κάτι που αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό που παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον το παιχνίδι. Οψόμεθα… 

Πηγή: skai.gr