Ο Μαζωνάκης έγινε... Βουγιουκλάκη στο Instagram- Άγριο κράξιμο από followers

Ο τραγουδιστής αναπαρήγαγε τις δηλώσεις που είχε κάνει χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα στη δεκαετία του 70, η ηθοποιός για ένα.. τσιγάρο

Δίχασε το instagram o πάντα εκκεντρικός Γιώργος Μαζωνάκης καθώς θέλοντας να διακωμωδήσει τον "πόλεμο" που υφίσταται στις ελληνικές πίστες αναφορικά με την επιβολή του αντικαπνιστικού νόμου στα κέντρα διασκέδασης μεταμφιέστηκε σε Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο τραγουδιστής αναπαρήγαγε τις δηλώσεις που είχε κάνει χρόνια πίσω, και συγκεκριμένα στη δεκαετία του 70, η ηθοποιός για ένα.. τσιγάρο, στο περιθώριο μιας πολύκροτης δίκης που είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης της εποχής καθώς η σταρ του ελληνικού κινηματογράφου είχε κατηγορηθεί για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο συνεργάτη της.

Η γνωστή και ως "υπόθεση τσιγάρο" για πολλούς χαρακτηρίστηκε ίσως και το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην πορεία της ηθοποιού η οποία κατηγορήθηκε πως στα γυρίσματα της ταινίας «Η Αλίκη δικτάτωρ», έσβησε το τσιγάρο της στο πρόσωπο του συνεργάτης της ωστόσο η Βουγιουκλάκη δικαιώθηκε από την ελληνική Δικαιοσύνη και αμέσως μετά την δίκη μίλησε στις κάμερες "για την υπόθεση που την ταλαιπώρησε πολύ".

«Δεν έχω να πω τίποτα. Μόνο ότι χαίρομαι πάρα πολύ που η υπόθεση αυτή που τόσο με ταλαιπώρησε, έληξε τόσο καλά για μένα», είχε πει χαρακτηριστικά τότε η ηθοποιός.

Ακριβώς τα ίδια λόγια αναπαράγει σήμερα ο Γιώργος Μαζωνάκης, φορώντας περούκα με ξανθά μακριά μαλλιά και γυαλιά ηλίου παρόμοια με αυτά που φορά στα πλάνα ηθοποιός, επισημαίνοντας πως το τσιγάρο, τότε και τώρα, είναι πάντα το ίδιο επίκαιρο.

Σε κάθε περίπτωση, αν και το βίντεο του τραγουδιστή είχε ομολογουμένως μεγάλη απήχηση και αρκετοί το βρήκαν έξυπνο και πετυχημένο,  πλήθος ήταν και τα σχόλια χρηστών που εξέφρασαν έντονα την δυσαρέσκεια τους, κατηγορώντας τον για την αισθητική του και επισημαίνοντας ότι σατιρίζει μια εμβληματική περσόνα του ελληνικού κινηματογράφου που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Πηγή: skai.gr