Κλείσιμο

Survivor All Star: Έκλαψε ο Σπύρος για τη Βρισηίδα - «Θα τα πούμε έξω», η απάντηση του Μάριου στην Καρολίνα

Οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν και το δεύτερο έπαθλο επικοινωνίας

Οι Διάσημοι συνεχίζουν ακάθεκτοι παρά την ήττα στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, και κατάφεραν να κερδίσουν και το δεύτερο έπαθλο επικοινωνίας. Αυτή τη φορά, έλαβαν μηνύματα φίλων και συντρόφων και μερικά από αυτά ήταν πολύ ενδιαφέροντα! 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, για παράδειγμα, εκτός από τα μηνύματα φίλων του, έλαβε και ένα ξεχωριστό μήνυμα από τον δήμαρχο Αχαρνών με τον οποίο φαίνεται πως έχει κάποια προσωπική σχέση.

Κι όμως ο ζαχαροπλάστης δεν ήταν ο μόνος που έλαβε μήνυμα από εκπρόσωπο δημοτικής αρχής. Ο περιστεριώτης Σάκης Κατσούλης έλαβε μήνυμα από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Τσαλίκη! Πέρα από την τοπική αυτοδιοίκηση τη τιμητική τους είχαν και οι σύντροφοι παικτών. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που κάνει υπομονή για δεύτερη συνεχή χρονιά περιμένοντας τον Στάθη να επιστρέψει στην Ελλάδα, ευχήθηκε να είναι το τελευταίο survivor που αυτός συμμετέχει. Από την άλλη η Βρισηίδα ως πρώην παίκτρια του ριάλιτι ήταν περισσότερο υποστηρικτική. Ο Σπύρος Μαρτίκας ξέσπασε σε κλάματα με το μήνυμά της και ανέφερε πως του λείπει πολύ. Τέλος, μια άλλη πρώην παίκτρια, η Καρoλίνα, έστειλε και αυτή το μήνυμά της στον αγαπημένο της Μάριο, με τον οποίο ανέπτυξε μια έντονη σχέση μέσα στο παιχνίδι.

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!
Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00, στον ΣΚΑΪ!     

#SurvivorGR
Facebook:
https://www.facebook.com/SurvivorGreece
Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece
Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Πηγή: skai.gr