Survivor All Star: Έφαγαν οι Διάσημοι - Απότομη προσγείωση για τους Μαχητές, ο πρώτος υποψήφιος

Η υπερβολική σιγουριά φάνηκε να στοιχίζει στην ομάδα των Μαχητών

Η υπερβολική σιγουριά φάνηκε να στοιχίζει στην ομάδα των Μαχητών. Οι Μπλε το τελευταίο διάστημα κερδίζουν με μεγαλύτερη συχνότητα και το απολαμβάνουν. Ίσως εξαιτίας αυτού και με κεκτημένη ταχύτητα από προηγούμενες νίκες η ομάδα έφτασε στο 9-7 και χαλάρωσε παραπάνω απ' ότι έπρεπε.

Ωστόσο τον τελευταίο λόγο είχαν οι Κόκκινοι, που με τρεις συνεχόμενες νίκες κατάφεραν να κερδίσουν φαγητό και ασυλία. 

Στο τέλος μάλιστα η Σταυρούλα κέρδισε τον Γιωρίκα και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, όχι τόσο για τη νίκη, αλλά μάλλον περισσότερο που κέρδισε κατά κοινή ομολογία ένα από τα φαβορί. Η μετριοφροσύνη της πήγε περίπατο. 

Από την άλλη, οι ηττημένοι Μπλε, αφού επέστρεψαν στην καλύβα ξεκίνησαν την ίδια κουβέντα που κάνουν κάθε φορά που χάνουν. Δηλαδή ξεκίνησαν να λένε για τα ματσαρίσματα που κάνουν κάποιοι σκεπτόμενοι μόνο το προσωπικό τους όφελος, και τον παράγοντα Μαρτίκα. 

Η ομάδα δεν πρωτοτύπησε την ώρα της κάλπης, καθώς για ακόμη μια βδομάδα υποψήφιος βγήκε ο Γ. Ασημακόπουλος. Εκείνο που ίσως έκανε εντίπωση ήταν ότι για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες και ελάχιστες νίκες εμφανίστηκε στην κάλπη το όνομα του Κ. Βασάλου. 

#SurvivorGR

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece
Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece
Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Πηγή: skai.gr