Survivor All Star: Δεν έχει τέλος η κόντρα Τάκη-Μπάρτζη, νέο χτύπημα και αποβολή

Αμφότεροι αντάλλαξαν πυρά τόσο στο Συμβούλιο όσο και αργότερα, με την ένταση να διατηρείται στο φουλ και στο επεισόδιο της Τετάρτης

Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης έχουν ανοίξει μεταξύ τους μέτωπο μετά το χθεσινό "τάκλιν" του δεύτερου στον πρώτο κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας. Αμφότεροι αντάλλαξαν πυρά τόσο στο Συμβούλιο όσο και αργότερα, με την ένταση να διατηρείται στο φουλ και στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/5).

Συγκεκριμένα, ύστερα από αναμέτρηση του Τάκη Καραγκούνια με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο πρώτος, αποχωρώντας προς τον πάγκο της Κόκκινης ομάδας, κινήθηκε προς τον Νίκο Μπάρτζη χτυπώντας τον στο στέρνο με τον ώμο του.

Αμέσως, οι παίκτες της Μπλε ομάδας διαμαρτυρήθηκαν έντονα για «σωματική επαφή» και αποχώρησαν προσωρινά από το αγώνισμα, αρνούμενοι να συνεχίσουν υπό αυτές τις συνθήκες.

Μάλιστα, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας τα έβαλαν με τον Τάκη Καραγκούνια, αφού το χτύπημα αυτό ήρθε χωρίς καμιά πρόκληση. Με το μεταξύ τους περιστατικό να είναι αρκετά νωπό, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες την αποβολή του Τάκη Καραγκούνια από το υπόλοιπο του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας. Ακόμα, ο παίκτης θα λάβει και ποινή αναφορικά με τα δύο επόμενα έπαθλα. 

Τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα ούτε στο Συμβούλιο που ακολούθησε. Ο Τάκης Καραγκούνιας απολογήθηκε μεν και δέχτηκε την απόφαση της παραγωγής, ωστόσο άφησε τις "αιχμές" του, δηλώνοντας ότι σκέφτηκε μέχρι και να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν συγκινήθηκε από τον αντίπαλό του, θεωρώντας "εσκεμμένη" την κίνησή του να τον χτυπήσει. Αυτή η δήλωση άνοικε νέο κύκλο αντιπαράθεσης, με τον Τάκη Καραγκούνια να υποστηρίζει ότι αποτελεί "το μαύρο πρόβατο του Survivor".


 

Πηγή: skai.gr