My Style Rocks: Η πίεση φέρνει κλάματα και οι βαθμοί εντάσεις

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/5) ήταν η σειρά της Ίριδας να λυγίσει, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Αυξημένη είναι πλέον η πίεση στο My Style Rocks, καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό. Κάποιες παίκτριες δεν μπορούν να την σηκώσουν με αποτέλεσμα να λυγίζουν και να ξεσπούν σε κλάματα. Στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/5) ήταν η σειρά της Ίριδας να λυγίσει, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η κατάσταση συνεχίστηε ακόμα και μπροστά από τους κριτές, οι οποίοι έσπευσαν να την παρηγορήσουν. Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός την αποθέωσε, αφήνοντας παράλληλα υπονοούμενα προς τις υπόλοιπες παίκτριες: «Συγκινείσαι από την υπερπροσπάθεια. Αλλά δεν διάλεξες την εύκολη λύση όπως έκαναν κάποια κορίτσια που βρίσκονται πίσω σου. Και αυτό είναι προς τιμήν σου, για αυτό έχεις και τον απεριόριστο σεβασμό μου».

 Από τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν ήταν αυτή της Ειρήνης Καζάκης. Σε ένα κόνσεπτ που θύμισε Άγρια Δύση, η παίκτρια επέλεξε ξανά στενά και κολλητά κομμάτια, δίχως να κάνει κάποιο ιδιαίτερο styling. Μεταξύ των παικτριών ξέσπασε συζήτηση για τους βαθμούς, με την Όλγα Κοτλιδά και την Κλαίρη Τόλη να έρχονται σε αντιπαράθεση.

Ούτε από τη Νικόλ Δεσποτοπούλου έμειναν ικανοποιημένοι οι κριτές. Μπορεί όλοι να συμφώνησαν ότι τα ρούχα της ήταν εντυπωσιακά, δεν ταίριαζαν όμως με το concept που είχε επιλέξει η ίδια. Τα σχόλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Σκουλού ειδικότερα προκάλεσαν την αντίδραση της παίκτριας, η οποία θεωρεί πως το τελευταίο διάστημα εξαντλούν την αυστηρότητά τους πάνω της με τις χαμηλές βαθμολογίες.

Πηγή: skai.gr