Survivor All Star: Αυτοί είναι οι επόμενοι 5 νέοι παίκτες που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο – Δείτε το trailer

Όπως βλέπουμε και στο νέο trailer, οι τρεις γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Εύη Σαλταφερίδου και η Βρισηίδα Ανδριώτου

Το Survivor All Star ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου όπως έχει ανακοινωθεί. Το «Πρωινό μας» και η Φαίη Σκορδά όλες αυτές τις ημέρες έχουν παρουσιάσει όλες τις λεπτομέρειες για το ποιοι παίκτες έχουν πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ η εκπομπή παρουσίασε σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου,  το νέο trailer με τους παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι. 

Σύμφωνα με το «Πρωινό μας», κάθε παίκτης δήλωσε τρεις φίλους, τρεις συγγενείς και τον σύντροφό του για το έπαθλο επικοινωνίας.

Όπως βλέπουμε και στο νέο trailer, οι τρεις γυναίκες που μπαίνουν στο παιχνίδι είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Εύη Σαλταφερίδου και η Βρισηίδα Ανδριώτου και από άνδρες οι Ηλίας Μπόγδανος και Κώστας Αναγνωστόπουλος

«Αυτή τη φορά έρχομαι πιο δυνατή. Και στόχος μου είναι να φτάσω μέχρι το τέλος», λέει η Εύη Σαλταφερίδου.

«Το έχω πάρει ήδη μία φορά και ήρθε η ώρα να κατακτήσω τον τίτλο του Survivor All Star», ακούγεται να λέει η Κατερίνα Δαλάκα.

«Κάποιοι έκαναν το λάθος και με υποτίμησαν. Τώρα θα με φοβούνται», τονίζει με τη σειρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δηλώνει: «Ο πειρατής επέστρεψε!».

«Από την ώρα που έφυγα από το νησί έχω μόνο μία σκέψη. Να γυρίσω πίσω, να επιβιώσω, να αγωνιστώ, να νικήσω», σημειώνει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Χθες στην εκπομπή «Πρωινό μας» αποκαλύφθηκε και ο τρόπος που θα χωριστούν οι δύο ομάδες.

Στην πρώτη ομάδα, λοιπόν, θα δούμε τον Σάκη Κατσούλη, την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, τον Νίκο Μπάρτζη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την Κατερίνα Δαλάκα, την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Μάριο Πρίαμο.

Στη δεύτερη ομάδα θα δούμε τον Ηλία Γκότση, την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Στάθη Σχίζα, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Στέλιο Χανταμπάκη, την Εύη Σαλταφερίδου, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Αυτό σημαίνει ότι το ζευγάρι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Survivor του 2021, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες.

Πηγή: skai.gr