Survivor All Star: Απομακρύνθηκαν Γκότσης και Καραγκούνιας πριν το αγώνισμα - Τι συνέβη

O Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνια έχουν απομακρυνθεί προσωρινά καθώς υπήρξε έντονο επεισόδιο ανάμεσά τους

Είναι γεγονός πως τις τελευταίες μέρες, η κατάσταση με τον Τάκη Καραγκούνια έχει ξεφύγει. Οι Μπλε αδυνατούν να συνυπάρξουν μαζί του και εκείνος δεν δείχνει να καταλαβαίνει τι κάνει λάθος. 

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα των δύο ομάδων και ενώ όλοι οι παίκτες ήταν παραταγμένοι ως συνήθως στη σειρά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνια έχουν απομακρυνθεί προσωρινά καθώς υπήρξε έντονο επεισόδιο ανάμεσά τους. 

Ο αγώνας τελείωσε, οι παίκτες δεν έμφανίστηκαν ούτε στη διάρκειά του, ούτε αργότερα στην καλύβα. Όταν οι ομάδε προσήλθαν στο Συμβούλιο αποχώρησης, εκεί επέστρεψαν και οι δύο τιμωρημένοι παίκτες. Ο Τάκης είπε ότι αν παραμείνει θα αλλάξει πολλά, ενώ ήταν λάθος του που εμπιστέυτηκε κάποια άτομα, φωτογραφίζοντας Βασάλο και Μαριαλένα. 

Από τη μεριά του ο Ηλίας δεν ανέφερε πολλά, παρά μόνο ότι νιώθει αδικημένος που απομακρύνθηκε από τους συμπαίκτες του έστω γι'αυτό το μικρό διάστημα. 

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!
Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.

#SurvivorGR

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece
Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece
Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Πηγή: skai.gr