Endeavour: H τελευταία σεζόν θα προβληθεί τον Ιούνιο

O σεναριογράφος υπόσχεται μεγάλες ανατροπές στα τελευταία επεισόδια, ενώ θα δούμε και την επιστροφή γνώριμων προσώπων

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Endeavor» φτάνει στο τέλος της στο PBS, με την επερχόμενη ένατη σεζόν, που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου του 2023.

Μετά από 11 επιτυχημένα χρόνια, η εταιρία παραγωγής Mammoth Screen, ο σεναριογράφος Russell Lewis, ο Shaun Evans και ο Roger Allam, αποφάσισαν από κοινού να ολοκληρώσουν το βρετανικό αστυνομικό δράμα.

Τοποθετημένη στη δεκαετία του 1960, η σειρά ακολουθεί τον Μορς, στα πρώτα του χρόνια ως αστυνομικός. Δουλεύοντας μαζί με έναν ανώτερο συνεργάτη του, ο Μορς εμπλέκεται σε μια σειρά ερευνών στην Οξφόρδη.

Ο εκτελεστικός παραγωγός Damien Timmer, είχε δηλώσει πριν καιρό, τα εξής: «Το Endeavor ήταν ένα πραγματικό έργο αγάπης για όλους μας και χαιρετίζουμε τον Russell Lewis για το εξαιρετικό του επίτευγμα. Ο Russell πάντα ήξερε πού ήθελε να τελειώσει η σειρά και αυτή η ημέρα πλησιάζει. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Shaun και Roger και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του Endeavor εντός και εκτός οθόνης, καθώς και τους θαυμαστές της σειράς τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στο εξωτερικό. Ο Russell έχει πολλές εκπλήξεις στο μανίκι του, με την επιστροφή κάποιων γνωστών προσώπων αλλά και νέες προκλήσεις». 

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά