Survivor: «Αγκάθι» για τους Κόκκινους ο Τάκης– Νέα εσωτερική ένταση

Ο παίκτης των Διάσημων, ήδη από τις πρώτες του μέρες στο παιχνίδι, κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του οξύθυμου, του νευρικού, ακόμα και του ψεύτη. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει διαπληκτιστεί με συμπαίκτες του ακόμα και την ώρα του αγωνίσματος, που θα έπρεπε η ομάδα να είναι ενωμένη και απόλυτα προσηλωμένη στον στόχο της. Στο αγώνισμα επάθλου του Σαββάτου ο μισθοφόρος ήρθε από νωρίς σε κόντρα με τη Βρισηίδα.

Οι Κόκκινοι τελικά έχασαν στο συγκεκριμένο αγώνισμα και η καινούργια παίκτρια των Μπλε, Τζο, έφτιαξε μια μαντινάδα για την νίκη της ομάδας της, η οποία ωστόσο θεωρήθηκε προσβλητική για τους Κόκκινους και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ωστόσο, ο Τάκης δεν ήταν σύμφωνος με τις αντιδράσεις αυτές, καθώς όπως είπε, θεώρησε ως μια μορφή μπούλινγκ την επίθεση που δέχτηκε η Τζο για τη μαντινάδα που έφτιαξε.

Το γεγονός αυτό δεν άρεσε στους συμπαίκτες του και για ακόμα μια φορά βρέθηκαν απέναντί του. Ο ίδιο ανέφερε πως στα μάτια της Τζο είδε την κόρη του, για την οποία δεν θα ήθελε μελλοντικά να της συμβεί κάτι αντίστοιχο. Από την άλλη ο Άρης τον χαρακτήρισε αλλοπρόσαλλο, καθώς το γεγονός ότι υπερασπίστηκε την Τζο, δεν συνάδει με τη γενικότερη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες της κόκκινης ομάδας.

Πηγή: skai.gr