στΟργη: «Πρέπει να οικοδομούμε το μέλλον, ζώντας το τώρα» - Απόσπασμα από το αποψινο επεισόδιο

Η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου), στο νέο επεισόδιο της στΟργής, απόψε στις 21.00, δέχεται ασθενείς που κουβαλούν μέσα τους πόνο, θυμό και οργή

Η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου), στο νέο επεισόδιο της στΟργής, απόψε στις 21.00, δέχεται ασθενείς που κουβαλούν μέσα τους πόνο, θυμό και οργή. Άτομα που κάνουν κακό στον εαυτό τους όταν ο θυμός ξεχειλίζει, γιατί πιστεύουν πως αν προκαλέσουν πόνο στο σώμα τους θα γιατρέψουν τον πόνο της ψυχής τους. 

Η Αγνή (Σοφία Πριόβολου) φτάνει στο ιατρείο με μάτια πρησμένα από το κλάμα, και διηγείται τους εφιάλτες που βλέπει τα βράδια με πρωταγωνιστές τον Χρήστο (Γιωργής Τσουρής) αλλά και τους γονείς της. Μέσα από τη διήγησή της, η Γιατρός διαπιστώνει ότι «όταν τους γονείς απορροφούν τα δικά τους προβλήματα, τα πραγματικά θύματα είναι τα παιδιά».

Η Καίτη (Νεφέλη Κουρή) έρχεται με επιδέσμους στα χέρια, μετά από μία αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας. Ο θυμός και η οργή που έχει μέσα της ξεσπούν άγρια και τώρα στρέφονται εναντίον της. Μιλώντας όμως στη Γιατρό «το δηλητήριο» φεύγει σιγά σιγά από μέσα της. 

Ο Σάκης (Αλέκος Συσσοβίτης), συνεχίζει τη διήγησή του μετά από το θάνατο της αγαπημένης του φίλης στο δρόμο. «Η ζωή είναι σκληρή και άδικη μερικές φορές, αλλά όταν μεγαλώνεις στους δρόμους μακριά από την οικογένειά σου, τότε είναι οδοστρωτήρας».

Επεισόδιο 18 - «Θρήνος»
Η Αγνή φτάνει στο γραφείο της Γιατρού με πρησμένα μάτια από το κλάμα και μιλάει για τους εφιάλτες που βλέπει τα βράδια. Η Γιατρός, στην προσπάθειά της να καταλάβει καλύτερα, μαθαίνει για τον χωρισμό των γονιών της όταν ήταν μικρή και για την εγκατάλειψή της από τον πατέρα της. Η Καίτη, απ’ την άλλη, έρχεται στο γραφείο με επιδέσμους στα χέρια. Δεν μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό της που εμπιστεύτηκε τον Λουκά στο παρελθόν, κι αυτός την πρόδωσε ξανά με τον ίδιο τρόπο. Στο μεταξύ, μετά τον θάνατο της Λίας από πνευμονία, ο μικρός Σάκης και ο Κώστας ο Κουρσάρος αποφασίζουν να συμμαχήσουν με τον Καίσαρα, τον μεγάλο εχθρό του Τζίμη στις συμμορίες του δρόμου.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Νεφέλη Κουρή (Καίτη), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Λένα Δροσάκη (Νανά), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ)

Συμμετέχουν: Γεωργία Μαυρογιώργη, Νικόλ Νικόλι, Δημήτρης Κουτρουβιδέας, Άγγελος Ανδριόπουλος, Σμαράγδα Βραζίου, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Χρήστος Σούγαρης, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Γιώργος Δρίβας, Μανώλης Γκίνης, Τζωρτζίνα Δαμίγου, Κλεάνθης Πατσιούρας, Αχιλλέας Μπελερής, Στέλλα Διώχνου

«στΟργή»
Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 21.00
Στον ΣΚΑΪ

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Σκηνοθέτες: Μάνος Γαστεράτος, Ειρήνη Λουκάτου
Απόδοση - Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή
Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης

#Storgi
instagram.com/storgi_skaitv.gr/


 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Στοργή