«ΣτΟργή»: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ - Δείτε το trailer

Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούν στΟργή

Η νέα κοινωνική σειρά «στΟργή» έρχεται με δυνατές ιστορίες, απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ. Ιστορίες γνώριμες, άνθρωποι που πονούν, αναμνήσεις που ξυπνούν και ζητούν να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούν στΟργή

Η Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου (Μαρία Ναυπλιώτου), είναι εκεί για να ακούσει, να κατανοήσει, να βοηθήσει, να θεραπεύσει. Να κάνει τους ασθενείς της «να μοιραστούν τον πόνο τους, να μάθουν να αγαπούν και να συνεχίζουν ακόμη κι αν φοβούνται». 

Είναι εκεί για να ακούσει τη Μάρω (Ευδοκία Ρουμελιώτη) που εξομολογείται ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από τον θάνατο του παιδιού της». Είναι εκεί για να κατευνάσει τον θυμό του Γιάννη (Ιωάννης Παπαζήσης) που «δεν υπήρξε ποτέ γιος… για να μπορέσει να γίνει πατέρας». Είναι εκεί για να βοηθήσει την Ειρήνη (Βασιλική Τρουφάκου) που «δεν θέλει έναν τέτοιο άντρα για εκείνη και έναν τέτοιο πατέρα για τα παιδιά της».

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, η κόρη της Μάρως, φτάνοντας ανήσυχη στο σπίτι της μητέρας της, διαπιστώνει ότι ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη ζωή της. Τρομαγμένη από το γεγονός, την πηγαίνει στη Γιατρό, αναζητώντας βοήθεια. Η Μάρω, αρχικά είναι απρόθυμη να μιλήσει, αλλά η Γιατρός καταφέρνει να εκμαιεύσει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν της που την οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση… 

Στο μεταξύ, στο ιατρείο φτάνει ένα νέο ζευγάρι, ο Γιάννης και η Ειρήνη Μακρή, που βρίσκεται σε διάσταση. Όπως αποκαλύπτεται, ο Γιάννης έχει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του, με αποτέλεσμα η Ειρήνη να πάρει τα παιδιά και να φύγει από το σπίτι. Η Γιατρός, αν και αρχικά σκέφτεται να τον καταγγείλει, αποφασίζει τελικά να τον αναλάβει για να τους βοηθήσει.

Συμμετέχουν οι: Δήμητρα Βήττα, Νίκος Βατικιώτης, Σεμέλη Μητροπούλου, Στεφανία Ζώρα, Φαίδων Βάιλας, Σοφία Κυριού, Χριστίνα Πολυζώη, Ιορδάνης Πάνος, Βασίλης Τσορλαλής, Απόστολος Χατζής, Δημήτρης Τοπαλίδης, Κωνσταντίνος Ταταράκης, Δανάη Λύτρα, Ακύλας Μιχαηλίδης, Αναστασία Μιχάλαρου, Άννα Ντόκου

 

«στΟργή»

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου στο ρόλο της Μαργαρίτας Καλογεροπούλου. Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη Γιατρό πρωταγωνιστούν οι: Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Νεφέλη Κουρή (Καίτη), Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα), Μαρίλια Μητρούση (Άννα).

Την ομάδα του Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου που διευθύνει η Γιατρός, στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ). 

Στον ρόλο του Απόστολου Καλογερόπουλου, συζύγου της Ψυχιάτρου, ο Νίκος Καραθάνος.

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου

Σκηνοθέτες: Μάνος Γαστεράτος, Ειρήνη Λουκάτου

Απόδοση - Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή

Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης

#Storgi
instagram.com/storgi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr