«ΣτΟργή»: Οι άνθρωποι είμαστε πιο δυνατοί απ’ ό,τι νομίζουμε - Δείτε το trailer

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 21:00, στον ΣΚΑΪ

«Έχουμε τις πληγές μας από την παιδική μας ηλικία, τις κουβαλάμε παντού και μερικές φορές πάμε όπου μας πηγαίνουν αυτές. Όμως, πρέπει να εστιάζουμε στη φωτεινή πλευρά της ζωής». 

Με αυτά τα λόγια παροτρύνει τους ασθενείς της, η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου), απόψε στις 21.00, στη «στΟργή», όταν ακούει συγκινημένη τις πιο επώδυνες παιδικές αναμνήσεις του Σάκη και της Αλίκης. 

Ο Σάκης ο Μόρτης (Αλέκος Συσσοβίτης) περιγράφει τον τρόπο που, παιδί ακόμη, βρέθηκε μόνος στους δρόμους. Τον αγώνα του για επιβίωση και το γεγονός ότι δεν μπορούσε να ηρεμήσει γιατί «συνέχεια σκεφτόταν το αύριο». 

«ΣτΟργή»

Από την άλλη, η Αλίκη (Αναστασία Παντούση) θυμάται το τραγικό τέλος της μητέρας της μπροστά στα μάτια της και παραδέχεται πως ακόμη και σήμερα «αισθάνεται αδύναμη και αβοήθητη». Όμως σύμφωνα με τη Γιατρό, «η ζωή θα δει τη δύναμή της από εδώ και στο εξής».

«Μη με ξεχνάς»

Ο Σάκης γυρίζει πίσω στα παιδικά του χρόνια, όταν προσπαθούσε να βρει τη θέση του σε ένα σπίτι στο οποίο ήταν ανεπιθύμητος. Η μητριά του τον εκμεταλλεύεται και τον βάζει να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, ενώ τα ετεροθαλή αδέρφια του τον μισούν και δεν βλέπουν την ώρα να τον ξεφορτωθούν. Η μόνη που τον στηρίζει είναι η κατάκοιτη γιαγιά του, η Στέλλα. Όταν πεθαίνει κι αυτή, ο μικρός Σάκης αποφασίζει να βγει στον δρόμο για να επιβιώσει. Στο μεταξύ, η Αλίκη εμφανίζεται στο ραντεβού της πολύ σοβαρή. Έχει έρθει η στιγμή να αποκαλύψει τον βίαιο τρόπο με τον οποίο πέθανε η παρανοϊκή μητέρα της, αλλά και τη δική της συμμετοχή σε αυτόν.

«ΣτΟργή»

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης ο Μόρτης), Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ)
Στο ρόλο του Απόστολου, ο Νίκος Καραθάνος

«ΣτΟργή»

Συμμετέχουν: Χρήστος Γλυκός, Παναγιώτης Γουρζουλίδης, Γιώργος Δρίβας, Μανώλης Γκίνης, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Ανθή Ανδρεοπούλου, Αουλόνα Λούπα, Εμμανουήλ Νεζεραί, Παναγιώτης Καλομοίρης, Αγγελίνα Πουλή, Σταύρος Μαρκαλάς, Έλενα Χαλαστάνη, Ελένη Αλαφάκη

«ΣτΟργή»

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Σκηνοθέτες: Μάνος Γαστεράτος, Ειρήνη Λουκάτου
Απόδοση - Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή
Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης

«ΣτΟργή»

«ΣτΟργή»

«ΣτΟργή»

#Storgi
instagram.com/storgi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr