ΣτΟργή: «Είναι πάντα στο χέρι μας να αναλάβουμε δράση»

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Είμαστε άνθρωποι με πάθη και αδυναμίες - είμαστε ευάλωτοι αλλά και εύπλαστοι. Ακόμα και αν δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας, είναι στο χέρι μας να αναλάβουμε δράση. Είναι στο χέρι μας να αφήσουμε το φως που υπάρχει μέσα μας να μας βοηθήσει να βγούμε από το σκοτάδι που υπάρχει στη ζωή μας.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα

Στο νέο επεισόδιο της «Στοργής», απόψε στις 21.00, η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου) δέχεται στο ιατρείο της ένα νέο ζευγάρι που είναι στα πρόθυρα του χωρισμού. Ο Χρήστος (Γιωργής Τσουρής) και η Αγνή (Σοφία Πριόβολου) δεν θέλουν το ίδιο. Ο Χρήστος θέλει οπωσδήποτε να χωρίσουν γιατί «όταν φεύγει ο έρωτας, βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά» ενώ η Αγνή παλεύει απεγνωσμένα να κρατήσει τον άντρα της γιατί «φοβάται στην ιδέα της εγκατάλειψης».

Στοργη

Από την άλλη, η Καίτη (Νεφέλη Κουρή) επανέρχεται για τη δεύτερη συνεδρία της και αποκαλύπτει ποιος ήταν ο Λουκάς (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) που πριν μερικές μέρες προσπάθησε να τον σκοτώσει.

Στοργη

Ο πόνος και ο θυμός που έχει μέσα της είναι μεγάλος και η Γιατρός της υπόσχεται ότι «μαζί θα γιατρέψουν τις πληγές της. Δεν θα εξαφανιστούν όλα διά μαγείας αλλά αυτό που θα μείνει δεν θα καίει την καρδιά της όπως πριν».

Στοργη

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα

Επεισόδιο 17 - «Αφοσίωση»

Ένα νέο ζευγάρι, η Αγνή και ο Χρήστος, ζητάει τη βοήθεια της Γιατρού, καθώς βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού. Όμως, ο καθένας τους έχει διαφορετική ατζέντα, αφού ο Χρήστος θέλει οπωσδήποτε να χωρίσουν, ενώ η Αγνή υποφέρει στην ιδέα της εγκατάλειψης.

Στοργη

Η Καίτη επιστρέφει στη Γιατρό για τη δεύτερη συνεδρία της. Παρόλο που είναι πολύ καταβεβλημένη, βρίσκει το κουράγιο να μιλήσει για τον Λουκά, τον άντρα στον οποίο επιτέθηκε τις προάλλες με μαχαίρι.

στοργη

Η Γιατρός μαθαίνει για τη νεανική της σχέση με τον Λουκά, όταν το είχαν σκάσει μαζί από το χωριό, αλλά και για το πώς εκείνος την χρησιμοποίησε για να ξεπληρώσει τα χρέη του από τον τζόγο. Η Καίτη βρίσκει κάποια παρηγοριά στα λόγια της Γιατρού, αλλά εξακολουθεί να θέλει να τον εκδικηθεί…

Στοργη

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου), Νεφέλη Κουρή (Καίτη), Σοφία Πριόβολου (Αγνή Γασπαράτου), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος Μηλιόπουλος), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Λένα Δροσάκη (Νανά), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ)

Συμμετέχουν: Γεωργία Μαυρογιώργη, Νικόλ Νικόλι, Άγγελος Ανδριόπουλος, Σμαράγδα Βραζίου, Δημήτρης Γκουτζαμάνης

Σκηνοθεσία: Χρίστος Γεωργίου
Σκηνοθέτες: Μάνος Γαστεράτος, Ειρήνη Λουκάτου
Απόδοση - Προσαρμογή σεναρίου: Εύα Πανταζή
Σενάριο: Εύα Πανταζή, Γιάννης Βολιώτης


#Storgi

instagram.com/storgi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr