Άγρια Γη: Ο Άρης θορυβείται με όσα του λέει η Ελπίδα

Σήμερα στις 18.50, στον ΣΚΑΪ

Ο Ορέστης (Κ. Σόμμερ) δεν είναι σίγουρος πως η Όλγα (Ζ. Δούκα) είναι αθώα και προσπαθεί να της αποσπάσει πληροφορίες.

Άγρια Γη

Δείτε το απόσπασμα 

Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) λέει για ακόμη μία φορά ψέματα στην Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) όταν εκείνη του αποκαλύπτει πως ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας.

Άγρια Γη

Η Όλγα θέλει να βοηθήσει τον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο) να φύγει από την Ελλάδα για να μην τον πιάσουν και ομολογήσει στον εισαγγελέα τα πάντα.

Άγρια Γη

Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) βρίσκει μία γυναίκα που κακοποίησε κάποτε ο Ανδρέας Παππάς και προσπαθεί να την πείσει να μιλήσει.

Άγρια Γη

Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) και η Ελπίδα υπογράφουν το διαζύγιο συναινετικά.

Άγρια Γη

Ο Γρηγόρης (Ν. Αρβανίτης) αποκαλύπτει στον Θωμά (Σ. Τζώρτζογλου) ότι εκείνος σκότωσε τον Βλάσση. Ο Γιώργος (Ο. Τζιόβας) έχει στα χέρια του μία λίστα με ασθενείς της Ρένας (Ε. Ασημακόπουλου), την οποία πήρε από το νοσοκομείο και μέσα γράφει και το όνομα του Περικλή (Π. Καρμάτης).

Άγρια Γη

Τελικά, ο Γιώργος εντοπίζει το σπίτι του Περικλή αφού είναι σίγουρος πως αυτός κρατάει τη Ρένα. Ο Μιχάλης, θέλοντας να προστατεύσει το μυστικό του Άρη, λέει ψέματα στην Ελπίδα.

Άγρια Γη

Η Όλγα θα αρχίσει να ανησυχεί όταν ένα μέρος της ομολογίας του Χρήστου δημοσιευθεί στα τοπικά site και τότε θα ζητήσει από τον Ορέστη να κάνει παράνομα ένα τεστ dna στον Άρη για να μάθουν αν είναι ο Νικόλας Γαλάνης.

Άγρια Γη

#AgriaGi

instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr