Συγκίνησε ο Στάθης Σχίζας για τα παιδιά με καρκίνο: Αυτά θέλουν τη στήριξή μας - Εμείς είμαστε απλοί παίκτες ριάλιτι

Συγκίνησε ο Στάθης Σχίζας για τα παιδιά με καρκίνο: Αυτά θέλουν τη στήριξη μας - Εμείς είμαστε παίκτες ριάλιτι

Ο νικητής του Survivor που κατέκτησε το έπαθλο των 100.000 ευρώ, συγκίνησε μιλώντας στην εκπομπή του «Love it» για την απόφαση του να διαθέσει ένα μέγαλο μέρος των χρημάτων στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά τη στέψη του ως «Survivor» για το 2022 παραχώρησε ο Στάθης Σχίζας.

Ο νικητής του ριάλιτι που κατέκτησε το έπαθλο των 100.000 ευρώ, συγκίνησε μιλώντας στην εκπομπή του «Love it» για την απόφαση του να διαθέσει ένα μέγαλο μέρος των χρημάτων στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Όπως εξομολογήθηκε, μεγάλο ρόλο σε αυτή του την απόφαση έπαιξε η επίσκεψη σε τμήμα νοσοκομείου όπου γίνονταν χημειοθεραπείες σε παιδιά, ενώ αποκάλυψε ότι και η μητέρα του έπασχε από καρκίνο: «Ήμουν στον Άγια Σάββα για χημειοθεραπείες της μητέρα μου. Καταλάθως βγήκα στον 6ο όροφο όπου γίνονταν χημειοθεραπείες σε παιδάκια. Έβλεπα τα παιδάκια ταλαιπωρημένα. Έβλεπα τους γονείς να μπαίνουν μέσα χαρούμενοι στα δωμάτιά τους, κρατώντας σακούλες με παιχνίδια και να βγαίνουν κλαίγοντας. Αυτά τα παιδιά είναι πραγματικοί ήρωες, εμείς είμαστε απλοί παίκτες ριάλιτι. Αυτά θέλουν τη στηριξή μας. Για αυτό θέλω να τα βοηθήσω». 

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν ήθελε να γνωστοποιήσει αυτή του την επιθυμία πριν κερδίσει το έπαθλο, ούτε να την εκμεταλλευτεί για λόγους δημοσιότητας. «Είχα πει ότι αν το κατακτήσω θα το πω μπροστά στον κόσμο», τόνισε.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας δήλωσε ότι το έπαθλο το αφιερώνει στη μικρή κόρη του η οποία όπως αποκάλυψε του έστελνε συνέχεια μέιλ όσο βρισκόταν στο παιχνίδι.

Τόνισε πως ακόμα δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει την επιτυχία του: «Ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Είναι τεράστιο το συναίσθημα. Μόλις βγήκα έξω είχα πάρα πολύ άγχος, έπαθα πολιτισμικό σοκ. Συγκλονιστική η αγάπη του κόσμου, η οποία  ήταν το και πραγματικό έπαθλο».

Για τη σχέση του με τον Άρη Σοϊλέδη ανέφερε τα εξής: «Δεν είχαμε έρθει κοντά αλλά χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Είχαμε θεμιτό ανταγωνισμό στα αγωνίσματα αν και υπήρξαν κάποιοι μικροί τσακωμοί».

Εξήγησε πως στον ίδιο δεν άρεσε να συμμετέχει σε διαμάχες με τους συμπαίκτες ενώ είπε πως κάποιοι έβλεπαν το παιχνίδι σαν πόλεμο: «Εγώ μπήκα μέσα για το διασκεδάσω. Δεν πήρα μέρος σε καβγάδες γιατί δε με αφορούσαν. Είναι ένα παιχνίδι αν και για κάποιους έγινε πόλεμος. Δεν ήθελα να φανώ στο παιχνίδι για το ριάλιτι. Δεν ήθελα να λένε ο ''Στάθης που τσακώνεται''».

Όσο για τον Σπύρο Μαρτίκα τόνισε ότι τον ειρωνευόταν στην αρχή που τον γνώρισε ωστόσο μετά δέθηκε μαζί του και χαρακτηριστικά είπε ότι «τιμά τα παντελόνια του».

Σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε πως δεν ήθελε να εκμεταλλευτεί τον μεταξύ τους δεσμό και πως η επισημοποιήσή του ήταν πολύ αυθόρμητη. « Πριν φύγω της είχα πει ότι έδωσα το τηλέφωνό της αν θέλει να βγει στην επικοινωνία σαν φίλη, όπως και βγήκε μαζί με άλλους φίλους μου. Αλλά αφού μετά βγήκε σε βιντεοκλήση,δεν γινόταν άλλο».

Πηγή: skai.gr