Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Θέλουν να παρουσιάζουν μαζί εκπομπή στην tv

Ο νικητής του φετινού Survivor δήλωσε πως στα μάτια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου βλέπει την μητέρα των παιδιών του.

Μια τηλεοπτική εκπομπή που θα παρουσιάσουν μαζί είναι μέσα στα επαγγελματικά πλάνα του Στάθη Σχίζα του φετινού νικητή του Survivor και της συντρόφου του Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Τα συναισθήματα για το ζευγάρι έντονα, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να δηλώνει στο Mega και στην Σίσσυ Χρηστίδου, πως ένιωσε αμήχανα που τον είδε, επειδή ο Στάθης Σχίζας έλειπε για πολλούς μήνες στο Survivor.

Ο νικητής του φετινού Survivor δήλωσε πως στα μάτια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου βλέπει την μητέρα των παιδιών του. Εκείνος δήλωσε πως δεν είναι ακόμα προετοιμασμένος για την αναγνωρισμότητα που του χάρισε το παιχνίδι, ενώ η αγαπημένη του είπε χιουμοριστικά πως παίρνει… την εκδίκησή του.

Μέρος του επάθλου θα το διαθέσει για καλό σκοπό, ενώ το υπόλοιπο θα το «ρίξει» στις επιχειρήσεις του.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με το ζευγάρι να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συγκατοικήσουν.

Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως εκείνο που του έλειψε περισσότερο όσο βρισκόταν στο Survivor ήταν τα μπέργκερ και μάλιστα ήταν το πρώτο πράγμα που έφαγε μόλις γύρισε από το παιχνίδι.

Πηγή: sigma magazine