Stanley Tucci: Κολακεύομαι που με πλησιάζουν gay μετά την ταινία «Ο διάβολος φορούσε Prada»

«Οι ηθοποιοί πρέπει να μπορούν να υποδύονται ανθρώπους με διαφορετική σεξουαλική ταυτότητα από τη δική τους», ανέφερε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός

Ο Στάνλεϊ Τούτσι πιστεύει ότι οι ηθοποιοί πρέπει να μπορούν να υποδύονται ανθρώπους με διαφορετική σεξουαλική ταυτότητα από τη δική τους. Ο ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή Desert Island Discs του BBC Radio 4 και όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η άποψή του γύρω από το θέμα των στρέιτ ηθοποιών που παίζουν γκέι ρόλους, ο Τούτσι απάντησε: «Προφανώς, πιστεύω ότι αυτό είναι καλό».

Ο ίδιος έχει υποδυθεί γκέι χαρακτήρες στην κωμωδία του 2006 «Ο διάβολος φορούσε Prada» και στο δράμα του 2020 «Supernova».

«Πάντα κολακεύομαι πολύ όταν ομοφυλόφιλοι άντρες έρχονται κοντά μου και μιλούν για τον ρόλο μου στο "Ο διάβολος φορούσε Prada" ή μιλούν για το "Supernova" και λένε ότι "Ήταν τόσο όμορφο", ή ότι "Το έκανες με τον σωστό τρόπο"», είπε και πρόσθεσε: «Επειδή συχνά δεν γίνεται με τον σωστό τρόπο».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός συνέχισε δηλώνοντας ότι πιστεύει ότι «ένας ηθοποιός είναι πρώτα απ' όλα ηθοποιός… Υποτίθεται ότι υποδύεται διαφορετικούς ανθρώπους… Αυτό είναι όλο το νόημα».

Ο Τούτσι πρόσθεσε ότι αισθάνεται πιο άνετα όταν απεικονίζει κάποιον άλλο εκτός από τον εαυτό του στην οθόνη και στη σκηνή.

«Αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής στη σκηνή από ό,τι στην πραγματική ζωή», είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC. «Μερικές φορές, πηγαίνοντας σε ένα κοκτέιλ ή δείπνο, είμαι πολύ νευρικός».

 Όταν ρωτήθηκε εάν επιθυμεί να αναλάβει περισσότερους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο ηθοποιός είπε ότι είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που εξελίχθηκε η πορεία της καριέρας του.

«Υπήρξαν στιγμές, φυσικά, που ήθελα να γίνω πρωταγωνιστής, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Αλλά, όπως αποδείχτηκε, είναι μια χαρά, και νιώθω πολύ τυχερός που πήρα πολλούς ρόλους με ουσία», είπε. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ