Κλείσιμο

Τα δάκρυα της Shakira στο νέο της τραγούδι «Monotonia» και οι αναφορές στον χωρισμό της με τον Piqué - Δείτε το σπαρακτικό βίντεο κλιπ

«Δεν έφταιγες εσύ, δεν έφταιγα εγώ, έφταιγε η μονοτονία», λέει η Shakira - Το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της που κυκλοφόρησε χθες

«Δεν έφταιγες εσύ, δεν έφταιγα εγώ, έφταιγε η μονοτονία», λέει η Shakira στο νέο της τραγούδι με τον τίτλο «Μonotonia» το οποίο τόσο από τους στίχους όσο και το βίντεο κλιπ φαίνεται να στέλνει μηνύματα σχετικά με τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Στο νέο κομμάτι της με τον ράπερ Ozuna που κυκλοφόρησε μόλις χθες η Κολομβιανή τραγουδίστρια φαίνεται να περπατά στους διαδρόμους ενός σούπερ μάρκετ πριν συναντήσει έναν παλιό της έρωτα, μία σφαίρα από μπαζούκα όμως την «εμποδίζει», τρυπά το στήθος της με αποτέλεσμα να βγει η καρδιά της απ’έξω και το πλήθος να την πατάει στον δρόμο. 

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Το υπόλοιπο βίντεο δείχνει τη Shakira να παλεύει να σώσει την καρδιά της, παρόλο που της παρουσιάζονται πολλά εμπόδια. Στο τέλος όμως, η ίδια τα καταφέρνει και τη φυλάει με ασφάλεια σε ένα κουτί.

Μεταξύ άλλων αναφέρονται στους στίχους τα εξής:

«Ποτέ δεν είπα τίποτα, αλλά με πλήγωσε. Ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε»

«Εσύ κάνεις τα δικά σου και εγώ κάνω το ίδιο.
Ήμασταν συνένοχοι του εγωισμού
Ξεχάσαμε τι ήμασταν κάποτε
Και το καλύτερο είναι ότι δεν έφταιγες εσύ, ούτε εγώ.
Φταίει η μονοτονία

Δεν έφταιγες εσύ, ούτε εγώ.
Φταίει η μονοτονία
Ποτέ δεν είπα τίποτα, αλλά με πλήγωσε
Ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε».

Η Shakira φαίνεται ότι βίωσε μια αρκετά ταραχώδη χρονιά όχι μόνο λόγω του χωρισμού της από τον επί έντεκα χρόνια σύντροφό της Πικέ αλλά ακόμα επειδή κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή ύψους 14.5 εκατομμυρίων ευρώ από την ισπανική κυβέρνηση.

Μιλώντας για τον χωρισμό της, τον περασμένο μήνα στο περιοδικό Elle, είπε: «Ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο.».

Πηγή: skai.gr