Κλείσιμο

Σάκης Ρουβάς: Στο πλευρό της νικήτριας του The Voice, Άννας Αργυρού

Η Άννα Αργυρού είναι η μεγάλη νικήτρια του The Voice of Greece 2021. Η 17χρονη μαθήτρια Λυκείου μάγεψε όλους τους coaches από την πρώτη της εμφάνιση στα blind auditions, και με αργά και σταθερά βήματα κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο του νικητή της φετινής σεζόν με την βοήθεια του coach της Σάκη Ρουβά.

Η Άννα Αργυρού ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία 5 χρόνια, κάνοντας παράλληλα μαθήματα φωνητικής. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση του πρώτου της single με τίτλο «Λογική» σε μουσική και στίχους των Daphne Lawrence & Γιώργου Καλογεράκου που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο από την Minos EMI, a Universal Music Company, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Πάντα στο πλευρό της ο μέντορας και coach της Σάκης Ρουβάς, με τον οποίο βρέθηκαν και στο στούντιο κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων του τραγουδιού. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αφιέρωσε πολλές ώρες μαζί με την Άννα, κατευθύνοντας και συμβουλεύοντας την πρωτοεμφανιζόμενη τραγούδιστρια για το πρώτο της τραγούδι.

Μάλιστα, o Σάκης Ρουβάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για την Άννα, συνοδεύοντας το κείμενό του με φωτογραφίες από την ημέρα της ηχογράφησης:

«Το όμορφο ταξίδι μας με την Άννα συνεχίζεται και μετά την νίκη της στο The Voice of Greece. Μαζί προχωράμε στα επόμενα δημιουργικά της βήματα. Άννα Αργυρού θα είμαι δίπλα σου σε κάθε βήμα και σε κάθε συμβουλή που θα χρειαστείς.»

Πηγή: skai.gr