Survivor: Εκτός ελέγχου Άρης & Τάκης - Επενέβησαν άτομα της παραγωγής -Δείτε βίντεο

Μεγάλος καυγάς και πρωτοφανή ξεσπάσματα στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού. Όλα ξεκίνησαν μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας για τους Μπλε, και την κατάκτηση της ατομικής ασυλίας από τον Κ. Εμμανουήλ. Οι Μπλε που διατυμπάνιζαν ότι είχαν λυμένο το ζήτημα της ψηφοφορίας, αναγκάστηκαν να επαναπροσδιορίσουν τον σχεδιασμό τους καθώς δεν θα μπορούσαν να ψηφίσουν τον Κ. Εμμανουήλ. Αυτό δημιούργησε τριβές, που εκδηλώθηκαν στον απόλυτο βαθμό κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, και ουσιαστικά χώρισε την ομάδα σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα. 

Η πρώτη έκρηξη ήρθε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της κάλπης, και της υποψηφιότητας της Σοφιάννας. Η παίκτρια των Μπλε κατηγόρησε τη Βρισηίδα ότι εκείνη δρομολόγησε την υποψηφιότητά της. Είπε μάλιστα ότι μετάνιωσε που δεν την έβγαλε η ίδια υποψήφια, όταν είχε την ευκαιρία.


 

Ο καυγάς κράτησε αρκετά και έβαλε τα θεμέλια για τη δεύτερη έκρηξη που ξέσπασε, αυτή του Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής των Μπλε, βρέθηκε από το πουθενά υποψήφιος με απόφαση του Κ. Εμμανουήλ. Αυτομάτως συμπέρανε ότι ο Εμμανουήλ έχει υποκινηθεί από άλλους και δεν πρόκειται για απολύτως δική του απόφαση. Για την ακρίβεια κατηγόρησε τον Τάκη ότι βρίσκεται πίσω από την υποψηφιότητά του. Οι δυο τους αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και η κατάσταση ξέφυγε σε τέτοιο βαθμό που αναγκάστηκαν να παρέμβουν άτομα της παραγωγής. Ο Γιώργος Λιανός απέβαλε και τους δύο παίκτες από το Συμβούλιο, και η διαδικασία συνεχίστηκε.

Πηγή: skai.gr