Όσο και αν σε εμάς φαίνεται γελοίος ο ισχυρισμός του Ντόναλντ Τραμπ για νίκη του στις εκλογές αυτός δεν το βάζει κάτω όπως ούτε και ο δικηγόρος του Ρούντι Τζουλιάνι.

Για άλλη μια φορά ο Τζουλιάνι μίλησε και υποστήριξε τον πελάτη του τονίζοντας ότι υπήρξαν πολλοί ψηφοφόροι σε Τζόρτζια, Πενσιλβάνια, Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Νεβάδα και Αριζόνα για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα χωρίς όμως ποτέ να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία που δικαιολογούν τα λεγόμενά του. Σχολίασε ακόμα ότι όλο αυτό είναι μια καλοστημένη συνομωσία και πλεκτάνη εναντίον του Trump με σκοπό την εκλογή του Biden ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ενώ μιλούσε με πάθος για όλα αυτά συνέβη κάτι που δεν θα περίμενε ποτέ, άρχισε να ιδρώνει και η βαφή στα μαλλιά του άρχισε να τρέχει από πλάι.

Όσο και αν σε εμάς φαίνεται γελοίος ο ισχυρισμός του Donald Trump για νίκη του στις εκλογές αυτός δεν το βάζει κάτω όπως ούτε και ο δικηγόρος του Ρούντι Τζουλιάνι.

Για άλλη μια φορά ο Τζουλιάνι μίλησε και υποστήριξε τον πελάτη του τονίζοντας ότι υπήρξαν πολλοί ψηφοφόροι σε Τζόρτζια, Πενσιλβάνια, Μίσιγκαν, Ουισκόνσιν, Νεβάδα και Αριζόνα για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα χωρίς όμως ποτέ να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία που δικαιολογούν τα λεγόμενά του. Σχολίασε ακόμα ότι όλο αυτό είναι μια καλοστημένη συνομωσία και πλεκτάνη εναντίον του Trump με σκοπό την εκλογή του Μπάιντεν ως πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ενώ μιλούσε με πάθος για όλα αυτά συνέβη κάτι που δεν θα περίμενε ποτέ, άρχισε να ιδρώνει και η βαφή στα μαλλιά του άρχισε να τρέχει από πλάι.

Πηγή: Must

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις