ΚΑΙΡΟΣ

Παναγιωτακοπούλου - Πηλαδάκης: Και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν... Θα φάμε σύντομα κουφέτα - Τι αποκάλυψε το «Πρωινό μας»

Το ζευγάρι, που μετρά αρκετά χρόνια σχέσης, πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2023

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται ότι είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης. «Έχουμε πάρα πολύ ευχάριστα νέα», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης, ο νέος συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, στο «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΪ.  

Το ζευγάρι, που μετρά αρκετά χρόνια σχέσης, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2023. 

Το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη και η σχέση του έχει δοκιμαστεί τόσο σε συνθήκες συμβίωσης όσο και απόστασης… Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απουσίαζε για μεγάλο διάστημα λόγω Survivor και ο αγαπημένος της τη στήριξε όσο βρισκόταν στο παιχνίδι. 

«Ξέρω ότι ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τον Κώστα Πηλαδάκη. Έτσι κι αλλιώς ζουν μαζί από τα μέσα του 2020. Μένουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη, στη Γλυφάδα, και αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κώστας είχε αγοράσει το δαχτυλίδι την περίοδο που η Ναυσικά ήταν ακόμη στο Survivor. Μέσα στο 2023 θα έχουμε γάμους και χαρές», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος 
 

Πηγή: skai.gr