Prince: Έρχεται ντοκιμαντέρ για τον «πρίγκιπα» της ποπ

Ο Κέβιν Σμιθ είχε περάσει ώρες συζητώντας με τον Πρινς στην έπαυλή του, στο Paisley Park Estate, κοντά στη Μινεάπολη των ΗΠΑ για το ντοκιμαντέρ και του δόθηκε πρόσβαση σε όλους τους χώρους 

Το ντοκιμαντέρ του Κέβιν Σμιθ για τον Πρινς, που ανέμεναν εδώ και πολύ καιρό οι θαυμαστές του πρόκειται επιτέλους να προβληθεί. Ο σκηνοθέτης είχε αποκαλύψει ότι βρέθηκε πολύ κοντά με τον Πρινς πριν από τον θάνατο του μουσικού από υπερβολική δόση φαιντανύλης, το 2016.

Συγκεκριμένα ο Κέβιν Σμιθ είχε περάσει ώρες συζητώντας με τον Πρινς στην έπαυλή του, στο Paisley Park Estate κοντά στη Μινεάπολη των ΗΠΑ για το ντοκιμαντέρ και του δόθηκε πρόσβαση σε όλους τους χώρους για αρκετούς μήνες, σύμφωνα με αναφορές.

Απαντώντας σε ερώτηση του Guardian ποιες είναι οι πιθανότητες να προβληθεί η ταινία σε κινηματογραφικές αίθουσες, ο σκηνοθέτης είπε: «Πολύ υψηλές». Το ντοκιμαντέρ προέκυψε όταν ο Πρινς προσέγγισε τον σκηνοθέτη για να σκηνοθετήσει συναυλία του.

Ο αείμνηστος τραγουδιστής ήταν θαυμαστής της ταινίας του Σμιθ «Dogma». Ο σκηνοθέτης κατέληξε με πολύ περισσότερο υλικό απ' ό,τι μία ταινία για συναυλία. Ο σκηνοθέτης εξήγησε ότι ο τραγουδιστής στον ντοκιμαντέρ είναι τελείως διαφορετικός, απ΄ ό,τι ήταν σε ολόκληρη τη ζωή του και συζητά για ατέλειωτες ώρες.

Πηγή: skai.gr