Κλείσιμο

Τι θα κάνετε σήμερα: Προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα

Οι δικές μας προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις που μπορείτε να απολαύσετε στην πόλη σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου  

  • «Blooming Tales», από την Corporis Miracula Dance Ensemble στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Χορός

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά  παρουσιάζει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πειραιάς Artport III την παράσταση χορού «Blooming Tales». Η φιλοξενούμενη Ομάδα Χορού του Ωδείου Αθηνών «Corporis Miracula Dance Ensemble», αποτελούμενη από σπουδαστές και αποφοίτους της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού του Ωδείου, παρουσιάζει νέες χορογραφίες της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας Λίλας Ζαφειροπούλου πάνω σε έργα Arvo Pärt (Fratres και Cantus In Μemoriam Benjamin Britten) και P.I. Tchaikovsky (Souvenir de Florence).

Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 | 20:30
Εισιτήρια: 12€ γενική είσοδος. 8€ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ). Προπώληση: ticketservices.gr
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 32, Πειραιάς. Τηλ: 210 41 43 310 

  • «60 χρόνια μαζί»: Ο Χρήστος Λεοντής γιορτάζει 60 χρόνια πορείας στο Ηρώδειο

Συναυλία

Ο Χρήστος Λεοντής γιορτάζει φέτος 60 χρόνια μουσικής πορείας και το γιορτάζει με μια μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα ανατρέξει στις σημαντικότερες μουσικές στιγμές στα 60 χρόνια πορείας του. Ερμηνεύουν: Μίλτος Πασχαλίδης – Γιάννης Κότσιρας – Κώστας Τριανταφυλλίδης – Ηρώ Σαΐα – Ιωάννα Φόρτη – Αγγελική Τουμπανάκη. Έκτακτη συμμετοχή: Maria del Mar Bonet. Φιλική συμμετοχή: Σταμάτης Κραουνάκης.

Τρίτη 26/9, 20:30
Εισιτήρια: 10€ – 50€. Προπώληση: ticketservices.gr. 
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα | Τηλ: 210 32 41 807 

  • Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Θέατρο Λυκαβηττού

Συναυλία

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου του 2023 και στα πλαίσια της επαναλειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει  το μεγάλο παρόν ανάμεσα σε άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες και δημιουργούς. Τα καλύτερά του τραγούδια μέσα από τα 24 χρόνια της μουσικής του πορείας, θα θυμίσουν στους παλιούς και θα χτίσουν στους νεότερους πανέμορφες συναυλιακές αναμνήσεις στο ίδιο σκηνικό μετά από χρόνια, αυτό του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού.

Τρίτη 26/9, 21:30
Τιμή εισιτηρίων: Από 15€. Προπώληση: viva.gr. 
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, Λυκαβηττός, Αθήνα

  • Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Βράχων

Συναυλία

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έρχεται στο Θέατρο Βράχων στο Βύρωνα, Δευτέρα 25, Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου. Με προσθήκη νέων συνεργατών και ανανεωμένο πρόγραμμα, θα δοθεί -νότα τη νότα- η «μάχη» για το δικαίωμα στο όνειρο. Στο τραγούδι οι: Alkyone, Γιάννης Λίταινας, Αλέξανδρος Κτιστάκης. Οι μουσικοί: Δημήτρης Μυστακίδης, Γιώργος Αγγελάκης, Φοίβος Άνθης, Θανάσης Βόλλας, Αποστόλης Γιάγκος, Νίκος Δημηνάκης, Λεωνίδας Κυρίδης, Κωσταντής Πιστιόλης.

Δευτέρα 25/9, Τρίτη 26/9 και Τετάρτη 27/9, 21:00
Εισιτήριο: Γενική είσοδος 15€. Προπώληση: viva.gr
Θέατρο Βράχων, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας 162 32 Τηλέφωνο: 21 0760 9350

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr