My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Εντάσεις, κλάματα και αποχωρήσεις από το πλατό μια μέρα πριν το gala- Δείτε βίντεο

Οι τόνοι έμειναν υψηλοί, ενώ δεν έλειψαν ούτε τα κλάματα, αλλά ούτε και οι αποχωρήσεις από το πλατό.

Τεταμένα συνεχίζουν να είναι τα νεύρα στο πλατό του My Style Rocks, ένα επεισόδιο πριν το gala από το οποίο θα προκύψει η αποχώρηση μιας ακόμα παίκτριας.

Οι τόνοι έμειναν υψηλοί, ενώ δεν έλειψαν ούτε τα κλάματα, αλλά ούτε και οι αποχωρήσεις από το πλατό.

Η αρχή έγινε με την Απολλεών, η οποία παρά το γεγονός ότι έλαβε υψηλή βαθμολογία από τις υπόλοιπες παίκτριες, δέχθηκε αυστηρή κριτική από τους κριτές και ιδιαίτερα, από τον Στέλιο Κουδουνάρη.

«Ένα κορίτσι καθε εβδομάδα κερδίζει 2.500 ευρώ. Θέλουμε να κερδίζει η καλύτερη. Κάποιοι χρειάζεται να δουλεύουν πέντε μήνες για να τα πάρουν. Και επειδή εσείς βάζετε δύο σκουλαρίκια παραπάνω, εμείς πρέπει να βάζουμε παραπάνω βαθμό για την προσπάθεια;» ανέφερε ο κριτής όταν η Απολλεών διαφώνησε με τον βαθμό που της έβαλε.


Η ένταση συνεχίστηκε και με την εμφάνιση της Χριστίνας Μπίτα. Αφού διαφώνησε με την Αμάντα Μανωλάκου, ήρθε σε σύγκρουση με τη Σοφία Χατζηπαντελή η οποία την επέπληξε για το ύφος της. Το γεγονός ότι η ίδια αρνιόταν πεισματικά να δεχτεί την κριτική που της γινόταν έκανε έξω φρενών τη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία αποχώρησε εκνευρισμένη από το πλατό.

Η Αμάντα βρέθηκε στο επίκεντρο ενός ακόμα καβγά, αυτή τη φορά τη Γεωργία Μπαχούμη. Στον καβγά συμμετείχε και η Διονυσία Κουκίου, η οποία θίχτηκε από το σχόλιο της Γεωργίας ότι θυσιάζει χρόνο με το παιδί της για να βρίσκεται εκεί, για αυτό και η αυστηρότητα με τις μη προσεγμένες εμφανίσεις. «Μου κάνετε πολλή επίθεση όποτε έρχομαι, ηρεμήστε» είπε, προτού ξεσπάσει σε κλάματα.

Οι καβγάδες συνεχίστηκαν και όταν ανέβηκε στην πασαρέλα η ίδια η Αμάντα Μανωλάκου. Μορτασία και Χριστίνα έκαναν αρνητικά σχόλια, με τη δεύτερη να μιλά σε πολύ έντονο ύφος.

«Σε ακούω να κλαίγεσαι. Πίσω σε βλέπω σε σορτς και αθλητικά και μου λες, δεν μπορώ έχω θέμα» είπε η Χριστίνα, με την Αμάντα εμφανώς εκνευρισμένη να της απαντά «Κοφ'το» και να αποχωρεί με κλάματα από το πλατό.

Βέβαια, στο τέλος ήταν η Αμάντα που χαμογέλασε, αφού οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την προσπάθειά της, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να αναδειχθεί σε νικήτρια της ημέρας.

Πηγή: skai.gr