Pedro Pascal: Η στολή στο Mandalorian δεν είναι και η πιο άνετη του κόσμου

Ο ηθοποιός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και παραδέχτηκε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Ο Pedro Pascal θα επιστρέψει ως Din Djarin στην επερχόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς της Disney+, The Mandalorian. Ωστόσο, ο ρόλος έρχεται με τις δικές του μοναδικές προκλήσεις για τον ηθοποιό.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Empire», ο Pascal αποκάλυψε ότι το να φοράει την εμβληματική πανοπλία Beskar του χαρακτήρα δεν είναι και η πιο άνετη εμπειρία. Περιέγραψε τη στολή «σαν να βάζεις ένα γάντι από την κορυφή ως τα νύχια με βάρη». Το κράνος, ειδικότερα, δυσκολεύει την ορατότητα ή την οποιαδήποτε έκφρασης του προσώπου, γεγονός που μπορεί να καταστήσει δύσκολη τη σύνδεση με το κοινό.

O Pedro Pascal

Ωστόσο, ο Pascal αναγνώρισε την αποτελεσματικότητα της στολής στο να τον κάνει να αισθάνεται ότι είναι μέρος του σύμπαντος του Star Wars. «Σε βάζει στον κόσμο τόσο ολοκληρωτικά και κάνει αμέσως τον χαρακτήρα να νιώθει αληθινός», δήλωσε. «Όταν την φοράω, νιώθω αμέσως ισχυρός, προστατευμένος, επικίνδυνος και σαν προστάτης».

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της χρήσης του κράνους, σύμφωνα με τον Pascal, είναι το θόλωμα του γείσου λόγω της αναπνοής. Αυτό, σε συνδυασμό με τη στενή σχισμή του γείσου, καθιστά σχεδόν αδύνατη την περιφερική όραση, με αποτέλεσμα συχνά το συνεργείο να τον βοηθάει στην πλοήγηση σε ορισμένες σκηνές.

Ο Pedro Pascal

Παρά τις προκλήσεις, ο Pascal είναι ενθουσιασμένος που θα επαναλάβει τον ρόλο του ως κυνηγός επικηρυγμένων και θα συνεχίσει την ιστορία του Din Djarin. Η επερχόμενη σεζόν του Mandalorian θα περιλαμβάνει αρκετούς νέους σκηνοθέτες, όπως οι Lee Isaac Chung, Peter Ramsey και Rachel Morrison, μεταξύ άλλων. Παραγωγοί της σειράς είναι οι Jon Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson, Karen Gilchrist και Carrie Beck. Ο Favreau εκτελεί επίσης χρέη showrunner και σκηνοθέτη.

Πηγή: watchandchill