Παναγιώτης Κωνσταντινίδης για «Survivor All Star»: Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρο και η Σταυρούλα είναι διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες

Όσον αφορά στο ερώτημα για το ποιος θα ήθελε να νικήσει στο παιχνίδι, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είπε: «Ή τη Μαριαλένα που είναι και φίλη μου ή τον Νίκο Μπάρτζη»

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το «Survivor All Star». Πρόκειται για τον τελευταίο παίκτη που αποχώρησε πριν από το μεγάλο πάρτι της ένωσης. 

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, στον ΣΚΑΪ, για το ποιους θέλει να δει νικητές στο παιχνίδι επιβίωσης. Στο ερώτημα για το ποιον τίτλο θα επέλεγε να βάλει στο φετινό Survivor, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Το φετινό Survivor είναι ανθρωποφάγο. Γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες, υπάρχει αρκετή κακία και ειρωνείες. Είναι δύσκολο, κυρίως, στο ψυχολογικό κομμάτι φέτος το παιχνίδι». 

Ο παίκτης αποκάλυψε ότι αυτό που τον πείραξε περισσότερο στο παιχνίδι ήταν ότι υπήρχε συμφέρον. «Υπήρχαν φιλίες από συμφέρον. Έβλεπα τους χαρακτήρες των ανθρώπων να αλλάζουν από μέρα σε μέρα, ανάλογα με το πώς κυλούσε το παιχνίδι. Αυτό ήταν κάτι που, πραγματικά, με στενοχωρούσε και με εκνεύριζε λίγο παραπάνω. Λειτουργούσε αρνητικά στην ψυχολογία μου». 

Οι παίκτες που είναι διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρο και η Σταυρούλα. «Κάποιοι παίκτες γλείφουν εκείνους που έχουν φτάσει στον τελικό, γιατί θεωρούν ότι έχουν παραπάνω κόσμο έξω, περισσότερους followers στο Instagram». Μάλιστα, ο παίκτης ανέφερε και ένα συγκεκριμένο περιστατικό που αφορούσε τον Ηλία Μπόγδανο. «Στο σκηνικό που έγινε με τον Ηλία Γκότση, όταν αποβλήθηκε, ο Μπόγδανος κατευθείαν είπε: ‘’Αυτή είναι μακράν η καλύτερη ημέρα’’. Ο Ηλίας Μπόγδανος άλλαζε πολύ γρήγορα φίλους και παρέες, ανάλογα σε ποια ομάδα βρίσκεται. Όλα αυτά που έλεγα για να τα μάθει ο κόσμος, ίσως κάποιες φορές τα έλεγα με περισσότερο νεύρο, γιατί έπεφτα από τα σύννεφα, με έβγαζαν από τα ρούχα μου». 

Όσον αφορά στο ερώτημα για το ποιος θα ήθελε να νικήσει στο παιχνίδι, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης είπε: «Ή τη Μαριαλένα που είναι και φίλη μου ή τον Νίκο Μπάρτζη, γιατί είναι πιο αληθινός από όλους τους άλλους. Ο Μπάρζης είναι ένας άνθρωπος πιο δίκαιος. Εξάλλου, ο Σάκης Κατσούλης έχει υπάρξει νικητής, οπότε πιο ωραίο θα ήταν να κέρδιζε κάποιος άλλος, αν και αγωνιστικά είναι ‘’τοπ’’». 
 

Πηγή: skai.gr