Οι ταινίες της εβδομάδας που θα δούμε σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε δέκα από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας   

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

Τηλεόραση

«Για Πάντα Κοντά σου» του Uberto Pasolini: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Δευτέρα 22/05

Βραβευμένη Ευρωπαϊκή δραματική ταινία του 2020, που εξερευνά τη γονεϊκή αγάπη. Ένας 35χρονος πατέρας (James Norton), που μεγαλώνει μόνος του τον τρίχρονο γιο του, μαθαίνει ότι του απομένουν λίγοι μήνες ζωής. Αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα, πασχίζει να βρει την κατάλληλη ανάδοχη οικογένεια για το παιδί του.

«Για την Κιάρα» του Jonas Carpignano: COSMOTE CINEMA 2HD, Τετάρτη 24/05

Πρεμιέρα στην Cosmote Tv για την δραματική ταινία του 2021 με την ανερχόμενη Swamy Rotolo. Μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα της, η 15χρονη Κιάρα αρχίζει να ερευνά τι πραγματικά συνέβη. Ωστόσο, όσο περισσότερο πλησιάζει στην αλήθεια τόσο συνειδητοποιεί ότι η δεμένη οικογένειά της δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Πλατφόρμες

«Θύμα / Ύποπτος» της Nancy Schwartzman: Πρεμιέρα στο NETFLIX, Τρίτη 23/05

Μια ταινία ντοκιμαντέρ που ερευνά ένα αληθινό έγκλημα έρχεται στην πλατφόρμα του Netflix για τους λάτρεις του μυστηρίου. Η ιστροία καλύπτει την έρευνα της δημοσιογράφου Ρέι ντε Λεόν για ένα σοκαριστικό μοτίβο που παρατηρείται σε όλη την Αμερική: νεαρές γυναίκες δηλώνουν στην αστυνομία ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και, αντί να δικαιωθούν, κατηγορούνται για ψευδή δήλωση, συλλαμβάνονται και, μάλιστα, φυλακίζονται από το σύστημα που πίστευαν ότι τις προστατεύει.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr