Κλείσιμο

Οι ταινίες της εβδομάδας που θα δούμε σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε δέκα από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.  

Ξεχωρίζουμε δέκα ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

  • «Ο Έρωτας τα αλλάζει όλα» των Forbes και Wolodarsky: COSMOTE CINEMA 1HD στις 22.45, Δευτέρα 05/06

Μια δραματική κωμωδία που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ann Leary. Η ιστορία επικεντρώνεται στην Hildy Good (Sigourney Weaver), μια περίεργη και ασυμβίβαστη γυναίκα που ζει σε ένα μικρό χωριό της Νέας Αγγλίας. Η Hildy αντιμετωπίζει προσωπικές προκλήσεις και διλήμματα, καθώς προσπαθεί να διαχειριστεί την εξάρτησή της από το αλκοόλ και να αντιμετωπίσει τα ερωτικά συναισθήματα που ξυπνούν όταν ένας παλιός φίλος (Kevin Kline) επιστρέφει στην πόλη. Η ταινία εξερευνά θέματα όπως η οικογένεια, η εξάρτηση και η αναζήτηση της αυθεντικότητας, παρουσιάζοντας μια απολαυστική και συνάμα συγκινητική ιστορία.

  • «Superheroes» του Paolo Genovese: Πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Πέμπτη 08/06

Πρώτη προβολή στην Cosmote Tv για μια δραματική κομεντί του 2021 με το ερμηνευτικό δίδυμο Alessandro Borghi και Jasmine Trinca. Η ιστορία ενός ζευγαριού, της Άννα, μιας αντικομφορμίστριας σκιτσογράφου και του Μάρκο, ενός κλειστού καθηγητή φυσικής που παλεύει να κρατήσει την σχέση του ζωντανή. Η ταινία θέτει το ερώτημα πως χρειάζεται πραγματικά κάποια «υπερδύναμη» για να μπορέσεις να αγαπάς κάποιον για μια ολόκληρη ζωή.

  • «Tin & Tina» του Rubin Stein στο Netflix

Ένα νέο Ισπανικό θρίλερ βρίσκεται στην κορυφή του Netflix αυτή την εβδομάδα με τους Jaime Lorente και Milena Smit. Η Lola και ο Adolfo, μετά από ένα τραγικό γεγονός, υιοθετούν τον Tin και την Tina, δυο αδέρφια με θρησκευτική καθολική εκπαίδευση που βάζουν στόχο το να τους προσηλυτίσουν… 

  • «Κολέτ» του Wash Westmoreland στο Ertflix

Μια βιογραφική δραματική ταινία του 2018 που ακολουθεί τη ζωή της Σιντόνι Γκαμιλ, γνωστής ως Κολέτ (Keira Knightley). Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που παντρεύεται έναν γνωστό συγγραφέα και βρίσκεται στο επίκεντρο της λογοτεχνικής σκηνής του Παρισιού του 19ου αιώνα. Καθώς η Κολέτ ανακαλύπτει το ταλέντο της ως συγγραφέας, θέτει ερωτηματικά για την ταυτότητα, την ελευθερία και τη γυναικεία αυτονομία στην εποχή της. Η ταινία εξετάζει τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Κολέτ καθώς παλεύει να αποκτήσει ανεξαρτησία και να κερδίσει την αναγνώριση που της αξίζει στον λογοτεχνικό κόσμο.

 Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr