Κλείσιμο

Οι εκκεντρικοί Maneskin έβαλαν ζαρτιέρες, σακάκια και σάρωσαν στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία

Για μία ακόμη φορά, η εμφάνιση του διάσημου κουαρτέτου στα χθεσινά Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία ήταν ιδιαίτερη αφού επέλεξαν για τη βραδιά να φορέσουν κομψά σακάκια, γραβάτες και ζαρτιέρες αντί για παντελόνια

Οι γνωστοί Ιταλοί ροκάδες του συγκροτήματος Maneskin σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητοι με την εκκεντρική εμφάνισή τους στην φετινή τελετή απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων χθες βράδυ στο Λος Άντζελες.

Για μία ακόμη φορά, η εμφάνιση του διάσημου κουαρτέτου στα χθεσινά Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία ήταν ιδιαίτερη αφού επέλεξαν για τη βραδιά να φορέσουν κομψά σακάκια, γραβάτες και ζαρτιέρες αντί για παντελόνια.

Μανέσκιν

Οι Maneskin, κέρδισαν το βραβείο στην κατηγορία του αγαπημένου ροκ τραγουδιού για το mega-hit τους «Beggin'», με την ανερχόμενη μπάντα από τη Ρώμη να θριαμβεύει έναντι ιερών τεράτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως Red Hot Chili Peppers, Imagine Dragons, Foo Fighters και την Kate Bush.

Μανέσκιν

Την περασμένη εβδομάδα το συγκρότημα έλαβε και την πρώτη του υποψηφιότητα για Grammy για την κατηγορία καλύτερου νέου καλλιτέχνη.

Πηγή: skai.gr