Ο Τζόνι Ντεπ Λουδοβίκος ΙΕ της Γαλλίας! Δείτε την πρώτη του φωτογραφία

Το στούντιο France's Why Not Productions αποκάλυψε μια πρώτη φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Βασιλιά Λουδοβίκου ΙΕ' σε ένα δράμα εποχής. 

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζόνι Ντεπ αφήνει πίσω του την Άμπερ Χερντ και τους Πειρατές της Καραϊβικής και… «στέφεται»  βασιλιάς της Γαλλίας. 

Το κινηματογραφικό στούντιο France's Why Not Productions αποκάλυψε μια πρώτη φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Βασιλιά Λουδοβίκου ΙΕ' σε ένα δράμα εποχής υπό τη σκηνοθεσία της Μαϊγουέν Λε Μπεσκό. 

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 26 Ιουλίου και θα διαρκέσουν 11 εβδομάδες, σε τοποθεσίες όπως οι Βερσαλλίες και άλλες επαύλεις στην περιοχή του Παρισιού καθώς και σε στούντιο.

Το φιλόδοξο δράμα εποχής βασίζεται στη ζωή της θρυλικής Μαντάμ ντε Μπαρί, της τελευταίας βασιλικής ερωμένης του Λουδοβίκου XV στην Αυλή των Βερσαλλιών, μετά την εξίσου θρυλική Μαντάμ ντε Πομπαντούρ.

Η Ζαν Μπεκύ, Κόμισσα ντυ Μπαρί (Γαλλικά:Jeanne Bécu, Comtesse du Barry) (19 Αυγούστου 1743 - 8 Δεκεμβρίου 1793) ήταν ένα από τα θύματα της περιόδου της Τρομοκρατίας κατά τη Γαλλική Επανάσταση.

Η παραγωγή σηματοδοτεί τον πρώτο ρόλο του Ντεπ σε ταινία μεγάλου μήκους μετά από τρία χρόνια και ακολουθεί τη νίκη του στην πολύκροτη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ.

Ντεπ

Πηγή: skai.gr