Δύσκολες εποχές για τους διάσημους – Ο Σιλβέστερ Σταλόνε «μπαίνει» στον κόσμο των ριάλιτι με τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες του

Εκτός από τον ηθοποιό, η σειρά θα επιτρέψει στους θεατές να γνωρίσουν τη σύζυγό του, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η οικογένειά του είναι οι τελευταίοι που εντάσσονται στον κόσμο των ριάλιτι. Την Πέμπτη, η Paramount+ ανακοίνωσε το «The Family Stallone», το οποίο θα ακολουθεί τον υποψήφιο για Όσκαρ, τη σύζυγό του, Jennifer Flavin Stallone, και τις κόρες Sophia, Sistine και Scarlet. Η ριάλιτι σειρά οκτώ επεισοδίων θα κάνει το ντεμπούτο της στην υπηρεσία streaming αυτή την άνοιξη.

«Αφού υποδύθηκε μερικούς από τους πιο θρυλικούς χαρακτήρες στην κινηματογραφική ιστορία, ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Σιλβέστερ Σταλόνε, είναι έτοιμος να δώσει στις κάμερες πρόσβαση σε αυτό που θα θεωρούσε τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του: του μπαμπά», αναφέρει η ανακοίνωση. 

Εκτός από τον ηθοποιό, η σειρά θα επιτρέψει στους θεατές να γνωρίσουν τη σύζυγό του, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες και τώρα είναι συνιδιοκτήτρια της μάρκας ευεξίας «Serious Skin Care». 

Το «The Family Stallone» είναι παραγωγή του MTV Entertainment Studios. Εκτός από το ριάλιτι, ο ηθοποιός θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν του «Tulsa King», υποδυόμενος τον αρχηγό της μαφίας Dwight Manfredi, έναν χαρακτήρα πολύ κοντά στον ίδιο.

Πηγή: skai.gr