Κλείσιμο

Ο Κοψιδάς βάζει στο στόχαστρο τον Αλέξη Παππά και δείχνει τους στρατηγούς του Survivor (vid)

Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την αποχώρηση από το Survivor.

Μιλώντας στο love it ο Γιώργος Κοψιδάς μιλά για τον Αλέξη Παππά με όχι και τα πιο κολακευτικά λόγια.

Ποιος είναι ο Παππάς που θα κρίνει τις επιλογές βιγκανισμός είναι επιλογή ζωής. Εγώ δεν πήρα κανένα τηλέφωνο καμιά παραγωγή να παρακαλέσω. Εγώ δεν το κάνω. Με τον Αλέξη Παππά είμαστε τελείως αντίθετοι. Εγώ δεν είχα εικόνα πως δείχνω. Όταν πήγα στην κλινική και είδα την εικόνα μου στον καθρέφτη, με είδα αποστεωμένο. Εκεί σοκαρίστηκα. Δεν είχα καταλάβει πως είχα χάσει πολλά κιλά. Σίγουρα πάνω από 15 κιλά. Μπορεί και 20.»

Όπως είπε:«Στρατηγική έχουν πολλοί παίκτες αλλά αυτός που έχει προφανής στρατηγική είναι ο Αλέξης παππά , ο Τριαντάφυλλος και ο Τζέιμς. Αλλά ο Τζέιμς είναι εξαιρετικός παίκτης ευφυής. Ο Τριαντάφυλλος συνεχώς το παίζει θύμα  και Νίκος Ξανθόπουλος».

Όπως ανέφερε: «Ο Τριαντάφυλλος και η Ανθή δεν έκαναν τίποτα στην καλύβα. Στρατηγική έχουν πολλοί παίκτες. Η στρατηγική του Αλέξη Παππά είναι προφανής. Ο James για μένα είναι από τους καλύτερους παίκτες  Δεν ισχύει ότι δε δώσαμε φαγητό στον Τριαντάφυλλο. Έπαιρνε κανονικότατες προμήθειες και του μαγειρεύαμε το φακόρυζο. Αν και με όλα αυτά που έχει κάνει, θα μπορούσαμε να μην του μαγειρέψουμε. Όπως είχαν κάνει και στη Μπλε ομάδα.»

Πηγή: skai.gr