Survivor: «Κόκκινη» ασυλία-Χαμός στους «Μπλε», υποψήφια προς αποχώρηση η Άννα Μαρία (vids)

Μετά από αρκετές ημέρες, οι «Κόκκινοι» επικράτησαν στον στίβο μάχης κερδίζοντας την ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας, στο SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με σκορ 10-4 επί των «Μπλε». Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας απόλαυσαν αναψυκτικά και hot dogs με πατάτες τηγανιτές. 

Στο Συμβούλιο του νησιού βγήκαν μαχαίρια ενώ ανακοινώθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Στο ατομικό αγώνισμα για το κολιέ της ασυλίας, νικητής αναδείχτηκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος αφενός θα έχει ασυλία για αυτή την εβδομάδα και αφετέρου θα αναδείξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση στο επεισόδιο της Τρίτης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι ηττημένοι έπρεπε να αναδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, μέσα από την καθιερωμένη ψηφοφορία της χαμένης ομάδας.
Στο Συμβούλιο του νησιού, πριν την ψηφοφορία, οι Μπλε είχαν έντονο τσακωμό με πρωταγωνιστές τους Νίκο, Σάκη και James για το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος.... γυρίζει τη μπιφτέκα.

 

 

 

Στο κομμάτι της ψηφοφορίας, παρακολουθήσαμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς η Άννα Μαρία επελέγη με τέσσερις ψήφους (τρεις πήρε η Ελευθερία και μια ο Τζέιμς) ως η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπορούσε να ψηφιστεί έχοντας κερδίσει το αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Άννα Μαρία θα βρεθεί για πρώτη φορά με τα χρώματα των Μπλε, υποψήφια προς αποχώρηση. Πριν τη διαδικασία, στην καλύβα των «Μπλε» υπήρξε ένταση, κυρίως ανάμεσα στον Τζέιμς Καφετζή και την Ελευθερία Ελευθερίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Survivor