Ο Ίλον Μασκ εμφανίστηκε στο Γκραν Πρι του Μαϊάμι με τον 3χρονο γιο του – Δείτε video

«Πρότεινα έναν αγώνα F1 με αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα», έγραψε ο Μασκ στο Twitter

Ο Ίλον Μασκ είχε μια νέα ιδέα για τη Φόρμουλα 1, μετά την επίσκεψή του στο pit lane του Γκραν Πρι, στο Μαϊάμι. Ωστόσο, οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον «τρολάρουν», καθώς η «επαναστατική» πρόταση του δισεκατομμυριούχου, ουσιαστικά, υπάρχει ήδη! Και το γνωστοποίησαν στον ιδιοκτήτη του Twitter μέσα από δεκάδες σχόλια στην πλατφόρμα του. 

Ο Ίλον Μασκ εμφανίστηκε σε αυτό το μεγάλο γεγονός με τον 3χρονο γιο του, συνομίλησε με τον επικεφαλής της F1, Stefano Domenicali, και πόζαρε για φωτογραφίες με τους Christian Horner και τους οδηγούς Max Verstappen και Sergio Perez. Εν τω μεταξύ, ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos, εθεάθη στο γκαράζ της McLaren.

Ο Ίλον Μασκ είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στη βιομηχανία ηλεκτρικών οχημάτων, χάρη στη μάρκα Tesla, και ήθελε να συζητήσει με τους επικεφαλής της F1, όπως εξήγησε αργότερα στο Twitter.

«Διασκεδαστική συζήτηση για την αεροδυναμική και την τεχνολογία των μπαταριών», έγραψε ο Μασκ, απαντώντας σε ένα tweet σχετικά με την επίσκεψή του στο paddock της F1. «Πρότεινα έναν αγώνα F1 με αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα εναντίον βενζίνης/υβριδικών». Ωστόσο, πολλοί χρήστες του απάντησαν ότι αυτό γίνεται ήδη στη Formula E. 
 

Πηγή: skai.gr