Ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε στο στόμα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη - Φιλάς ωραία!

Για την απόκτηση ενός παιδιού, ο ηθοποιός δήλωσε ότι φοβάται τον κόσμο έτσι όπως είναι

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο «Night Out» και κάθισαν στην ταράτσα της εκπομπής για μια βραδιά με συζήτηση, παιχνίδι, δοκιμασίες και πολλές αποκαλύψεις.

Μετά το μεγάλο φινάλε της σειράς «Maestro», που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix, ο ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο εργάστηκε μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, καθώς επίσης και τον ενθουσιασμό του για το «ανέβασμα» της σειράς στην πλατφόρμα του Netflix: 

«Ήταν κάτι που γνωρίζαμε σαν πιθανότητα πολύ καιρό. Όταν ανακοινώθηκε, με συνεπήρε το κύμα ενθουσιασμού, λες και πήραμε τη Eurovision. Είναι μία επιβράβευση δουλειάς, που είναι δύσκολη και απαιτητική και έχουν δουλέψει πολλοί άνθρωποι για αυτό. Με τον Χριστόφορο μας έδεσε η αγάπη για τη δουλειά. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να αγαπάει τη δουλειά, να μην είναι ανταγωνιστικός, να αγαπάει τους συναδέλφους του. Με τον ρόλο που υποδύομαι έχω ως κοινό το σκυλί. Ο Μιχάλης επενδύει περισσότερο στις σιωπές και το μυστήριο, ενώ εγώ δείχνω έτσι, αλλά δεν είμαι. Είμαι σούργελο και ανόητος», πρόσθεσε για τον ρόλο του.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε, επίσης, για τον έρωτα που τον σημάδεψε και προσπάθησε να τον ξεπεράσει με ψυχοθεραπεία: «Έχω εγκλωβιστεί σε έναν έρωτα σαν αυτό του Μιχάλη και μέχρι και σήμερα, με τη βοήθεια του ψυχοθεραπευτή μου, προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Τον έρωτα τον έχω ξεπεράσει, αλλά γιατί ενεπλάκην σε όλο αυτό προσπαθώ να λύσω», σχολίασε ο ίδιος.

Για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο ηθοποιός απάντησε ότι δέχτηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης, τα οποία τον συγκίνησαν: «Έλαβα ένα φορτηγό από φανταστικά μηνύματα την περίοδο που είχα την περιπέτεια με την υγεία μου. Ήταν συγκινητικά και νομίζω ότι το πιο συγκινητικό ήταν μιας κοπέλας, η οποία μου έγραψε ότι ήταν με τη μητέρα της στους ίδιους διαδρόμους με τα stand με τους ορούς και θυμήθηκα μάλιστα ποια ήταν» και πρόσθεσε πως αυτή η κίνηση τον βοήθησε πραγματικά.

Τέλος, για την απόκτηση ενός παιδιού δήλωσε ότι φοβάται τον κόσμο έτσι όπως είναι. Περισσότερο θα έβλεπε το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, αφού θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία σε ένα παιδί που έχει ανάγκη από αγάπη και οικογένεια.

Πηγή: skai.gr