Ύμνοι του 50 Cent για Ελλάδα και Αθήνα - Διαφημίζει τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο (video)

Ο 50 Cent έχει 47 εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Ύμνοι 50 Cent για Ελλάδα και Αθήνα μέσα από βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά του δίκτυα, ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής μετά την συναυλία που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Αυτό το βίντεο είναι (στo πλαίσιo της συμφωνίας) ένα από τα αντισταθμιστικά που είχε ζητήσει ο ΕΟΤ, προκειμένου να στηρίξει χορηγικά τη συναυλία που έδωσε στην Ελλάδα την Κυριακή και είχε πολύ μεγάλη επιτυχία, αφού προσέλκυσε χιλιάδες κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Εκτός από αυτό, στα αντισταθμιστικά περιλαμβάνονται και άλλες αναρτήσεις στα social media του καλλιτέχνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Ο 50 Cent έχει 47 εκατομμύρια followers στα social media του, ειδικά στο Instagram και είναι ένας από τους μεγαλύτερους hip hopers όλων των εποχών με τεράστια απήχηση παγκοσμίως.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος τραγούδησε στον τελικό του superball στην Αμερική μαζί με άλλους τέσσερις καλλιτέχνες του είδους.

Στο βίντεο υπάρχουν και πλάνα από τη συναυλία, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία, αναδεικνύοντας έτσι και την πρωτεύουσα ως προορισμό και συναυλιακού τουρισμού -που κι αυτό ήταν στόχος του Οργανισμού να αναδειχθεί όταν έκανε τη συμφωνία.

Στο βίντεο υπάρχουν πλάνα από την αθηναϊκή Ριβιέρα, την πανέμορφη ακτογραμμή της Αττικής, ενώ τονίζουν τις δυνατότητες, που έχει ο επισκέπτης για yaghting και άλλες υψηλού επιπέδου δραστηριότητες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Ανακοίνωση για τους λόγους της μετάθεσης της συναυλίας

Πάντως, την αντίδραση των εταιρειών που ενοικιάζουν εξοπλισμό για εκδηλώσεις, προκάλεσαν δημοσιεύματα γύρω από τους λόγους μετάθεσης της συναυλίας την Κυριακή, αντί για το Σάββατο. Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, σημειώνουν: 

Με λύπη παρακολουθήσαμε το Σαββατοκύριακο την αναβολή μιας ιδιαίτερα προβεβλημένης συναυλίας, αυτής του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον διεθνούς φήμης ράπερ 50 Cent. Και με μεγαλύτερη λύπη διαβάσαμε την ανακοίνωση, στην οποία οι διοργανωτές αναφέρουν ως λόγους αναβολής αορίστως "τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν αιφνίδια και αφορούν στην άψογη ηχητική και οπτική διοργάνωση". Ως επίσημος φορέας που εκπροσωπεί τον κλάδο της ενοικίασης εξοπλισμού όλων των εν λόγω εκδηλώσεων, συναυλιών, συνεδρίων, εκθέσεων, εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων, θεωρούμε ότι δυστυχώς το συγκεκριμένο συμβάν αμαυρώνει την εικόνα της χώρας μας στην πρώτη κανονική μετά-covid σεζόν.

Οι εταιρείες που νοικιάζουν εξοπλισμό για εκδηλώσεις, τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, έφεραν εις πέρας τεράστια project στον συγκεκριμένο χώρο με αριστες επιδοσεις. Προκειμένου να μην πλανάται αμφιβολία για την επάρκεια των τεχνικών δυνατοτήτων μας, ως διοργανώτριας χώρας, θεωρούμε επιβεβλημένο να δοθούν επαρκείς απαντήσεις από τους διοργανωτές ως προς το α)ποιά ήταν τα τεχνικά αυτά θέματα που οδήγησαν στην αλλαγή ημέρας, β)πώς γίνεται να διοργανώνεται ένα τόσο μεγάλο event και να ανακαλύπτονται τα θέματα αυτά την ημέρα της συναυλίας, δεν είχαν γίνει οι αντίστοιχες τεχνικες μελέτες και δοκιμές.

Έχοντας εμπειρία από δεκάδες ανάλογες διοργανώσεις στον χώρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η τεχνική διεύθυνση του σταδίου ελέγχει εξονυχιστικά τις τεχνικές εγκαταστάσεις.
Πώς είναι δυνατόν εκδήλωση που αφορά τα 40 χρόνια κατασκευής του εν λόγω σταδίου να αναβληθεί για τεχνικά ζητήματα, εάν είχαν ακολουθηθεί όλοι οι έλεγχοι και τα πρωτόκολλα που ισχύουν για τις υπόλοιπες διοργανώσεις;

Διαβάζοντας σε δημοσιεύματα ότι την εν λόγω παραγωγή ενίσχυσε οικονομικά με 93.000 € ο ΕΟΤ στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της χώρας στο εξωτερικό και με δεδομένη τη δυσφήμιση που υφίσταται αυτήν τη στιγμή ο κλάδος της τεχνικής υποστήριξης εκδηλώσεων, σας καλούμε να υποδείξετε τα πραγματικά σφάλματα και τους αρμόδιους που τα έπραξαν. Είναι ευκαιρία με αφορμή ένα τόσο ατυχές συμβάν, να ξεκινήσει μια σοβαρή συζήτηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για τον τρόπο που διοργανώνονται αυτού του είδους οι εκδηλώσεις στην Ελλάδα και για το νομοθετικό πλαίσιο που τις διέπει. Μόνο έτσι η χώρα μας θα μπορέσει να θέσει τους κανόνες και τις βάσεις που θα την αναδείξουν ως ανταγωνιστικό προορισμό στην προσέλκυση project από το εξωτερικό.
Η τεχνογνωσία και το φιλότιμο ορισμένων εταιρειών που σέβονται και εφαρμόζουν τους διεθνείς κανονισμούς δυστυχώς δεν επαρκεί.

Πηγή: skai.gr