Survivor: Ο Ντάφυ φάντασμα, το τεράστιο δώρο του Ηλία και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vids)

Οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής ένα ακόμη συναρπαστικό και γεμάτο απρόοπτα και αλλαγές επεισόδιο του SURVIVOR, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες την διαδικασία του αγωνίσματος και το τεράστιο έπαθλο που περίμενε τους νικητές.

Μπλε και Κόκκινοι, παρέμειναν ως έχουν, ωστόσο, ο κάθε παίκτης αγωνίστηκε ατομικά και όχι ομαδικά αφού το τεράστιο έπαθλο που προσέφερε ο Ατζούν στους Έλληνες Survivors ήταν πραγματικά μοναδικό.

Κάθε παίκτης από τους εναπομείναντες αγωνίστηκε ατομικά -και όχι για την ομάδα του- για να διεκδικήσει το έπαθλο με... «guest star», τον σούπερ σταρ του NBA Γιάννη Αντετονκούμπο!

Οι νικητές του αγώνα θα βρεθούν ξανά στο Μαϊάμι, μόνο που αυτή τη φορά θα έχουν την ευκαιρία να δουν εν δράσει τον Greek Freak, στην αναμέτρηση Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs, έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς. 

Νωρίτερα το πρωί, ο Ντάφυ ανακάλεσε στη μνήμη του τις «μπιφτέκες» του Νίκου Μπάρτζη σχετικά με την αλλαγή ρότας του Ηλία, ενώ η Μαριαλένα έκανε το σταυρό της.

Ο τραγουδιστής ένιωθε ότι δικαιώνεται για τους Amigos πάρα πέντε. Αντίθετα η Ελένη Χαμπέρη δεν κατάφερε να διαχειριστεί την αντιμετώπιση που είχε από Καρολίνα και Ασημακόπουλο και την πήρε το παράπονο. Ηλίας και Κόρο άκουσαν τους προβληματισμούς της και προσπάθησαν να την παρηγορήσουν.

Στον στίβο μάχης, τα αγόρια αγωνίστηκαν ενάντια στα αγόρια και το αντίστοιχο έγινε ανάμεσα στα κορίτσια.

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο, τον αγώνα ανάμεσα στους Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Maimi Heat για τα πλέι οφ, υπήρξε φυσικά και έπαθλο φαγητού.

Τα αγώνισμα θα έχει δύο νικητές, μια γυναίκα και έναν άντρα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν δύο συμπαίκτες τους για να πάρουν μαζί. Σε περίπτωση νίκης του Ηλία Μπόγδανου, εκείνος θα επέλεγε δύο άτομα και το έπαθλό του θα ήταν μια μέρα στο σπίτι του Acun Ilicali.

Μετά από αλλεπάλληλες αναμετρήσεις, στον τελικό έφτασαν η Ελένη Χαμπέρη και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από την πλευρά των γυναικών.

Για τα αγόρια, στον τελικό βρέθηκαν ο Ηλίας και ο Σάκη.

Η Μαριαλένα ήταν η τελική νικήτρια από την πλευρά των κοριτσιών, κόντρα στην Ελένη Χαμπέρη, ενώ ο Ηλίας κέρδισε τον Σάκη, ο οποίος θα επέλεγε δύο συμπαίκτες του να απολαύσουν το έπαθλο.

Η Μαριαλένα αποφάσισε να πάρει μαζί της τον αγαπημένο της Σάκη Κατσούλη, ενώ ο Ηλίας, λόγω ενός προβλήματος με το διαβατήριό του δεν μπόρεσε να ταξιδέψει και έτσι χάρισε τη νίκη και το εισιτήριο για τον αγώνα στους Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα. 

Οι παίκτες του Survivor αφού δείπνησαν, ετοιμάστηκαν, μπήκαν στο αεροπλάνο και ταξίδεψαν προς Μαϊάμι. Η ευτυχία τους δεν περιγραφόταν με λέξεις, καθώς το δέος που ζούσαν με τον Γιάννη Αντετοκούμπο ήταν τεράστιο. 

Νωρίτερα στον Άγιο Δομίνικο, μια επική φάρσα του Τριαντάφυλλου χάλασε την ηρεμία της Μαριαλένας.

Ένας μικρός χαμός επικράτησε στην παραλία του Survivor, όταν ο Τριαντάφυλλος έκανε μια επική φάρσα στη Μαριαλένα. Ο τραγουδιστής σε προηγούμενο επεισόδιο είχε πει ότι θα της ετοιμάσει μια καλή φάρσα, επειδή τον είχε κοροϊδέψει, λέγοντας του ότι στις προμήθειες υπήρχε φυστικοβούτυρο.

Ο Τριαντάφυλλος βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να τρομάξει την Μαριαλένα, η οποία είχε ξαπλώσει κοντά στην παραλία το βράδυ με τον Σάκη και μιλούσαν.

Τότε εμφανίστηκε ο Τριαντάφυλλος από το δάσος σαν φάντασμα, τυλιγμένος με μια κουβέρτα και κρατώντας μια χατζάρα. Όταν έγινε αντιληπτός, η Μαριαλένα άρχισε να ουρλιάζει και να φωνάζει «Σάκη, Σάκη», ενώ πήρε ένα ξύλο για να αμυνθεί.

«Θα σας φάω όλους ζωντανούς», φώναξε ο Ντάφι που έκανε τα αποκαλυπτήρια πετώντας την κουβέρτα, με τον Σάκη και την Μαριαλένα να το διασκεδάζουν. «Στο είπα; Μου την έκανες με το φυστικοβούτυρο;», της είπε.

«Θα χ… πάνω μου. Ρε θες να με κάνεις καρδιακή;», είπε η Μαριαλένα με τον Τριαντάφυλλο να συνεχίζει: «Και στο έκανα και ήπια γιατί ήταν ο Σάκης μαζί σου. Κι εσύ ωραίο παλικάρι ρε, έτρεξες αντί να την προστατέψεις. Δεν πιστεύω να διέκοψα κάτι;».

Πηγή: skai.gr