Κλείσιμο

Netflix: Το καλοκαίρι μπαίνει δυναμικά με 10 νέες σειρές και ταινίες για τον Ιούνιο (video)

Συγκεντρώσαμε τις 10 καλύτερες προσθήκες που αξίζουν μία θέση στη «must-watch» λίστα σας  

  • Manifest – Φινάλε 4ης Σεζόν

Τον Νοέμβριο του 2022, ο 4ος κύκλος (ή μάλλον το πρώτο μέρος) του Manifest έκανε πρεμιέρα στο Netflix και από τότε περιμένουμε με ανυπομονησία το τελικό φινάλε της αγαπημένης σειράς – το οποίο έρχεται αυτό το μήνα μέσα από 10 συναρπαστικά επεισόδια! Υπόθεση: Καθώς πλησιάζει η Ημερομηνία Θανάτου, οι επιβάτες της πτήσης 828 αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα Καλέσματά τους και να αποτρέψουν το τρομακτικό μέλλον που τους περιμένει.
Έρχεται στις 2 Ιουνίου

  • Άρνολντ 

Αυτή η νέα σειρά ντοκιμαντέρ – που θα αποτελείται από τρία μέρη/επεισόδια – αφηγείται ιστορίες από το «ταξίδι» του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ από μια επαρχία της Αυστρίας στην κορυφή του αμερικανικού ονείρου. Μέσα από ακυκλοφόρητο υλικό θα μάθουμε περισσότερα για την πολύπλευρη ζωή και καριέρα του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, από τα πρωταθλήματα του μπόντι μπίλντινγκ ως το Χόλιγουντ και την πολιτική.
Έρχεται στις 7 Ιουνίου 

  • Εγώ Ποτέ – Σεζόν 4 

Η αγαπημένη μας Ντέβι επιστρέφει για τέταρτη – και τελευταία – σεζόν αυτό το καλοκαίρι και το «αντίο» θα είναι γλυκόπικρο. Από τη μία θααποχαιρετήσουμε μία για πάντα την Ντέβι και την παρέα της, από την άλλη έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Μίντι Κάλινγκ ότι θα μας χαρίσει ένα υπέροχο φινάλε. Υπόθεση: Το τελευταίο έτος έφθασε. Ανάμεσα σε κολεγιακά αινίγματα, κρίσεις ταυτότητας και έρωτες που δεν ξεθωριάζουν, είναι η Ντέβι κι η παρέα έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν το μέλλον;
Έρχεται 8 Ιουνίου 

  • Ο Γητευτής – Σεζόν 3

Αυτό το καλοκαίρι, όλα αλλάζουν. Η σεζόν 3 του «Γητευτή» κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουνίου και αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τον Χένρι Καβίλ στον ρόλο του Geralt της Rivia – με τον Λίαμ Χεμσγουορθ να αναλαμβάνει τον ρόλο από την επόμενη σεζόν.
Έρχεται στις 29 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr