Κλείσιμο

Μυριέλλα Κουρεντή: H αλήθεια για τον Γιώργο Κατσαούνη και το Survivor -Tί αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ

Για τη συμμετοχή της στο Survivor και το πώς βίωσε την εμπειρία μίλησε στον ΣΚΑΪ η Μυριέλλα Κουρέντη , η οποία έχει αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο εδώ και περίπου ένα μήνα.

«Κοίταξε... Ακόμα την ξεπερνάω», είπε συγκεκριμένα εξηγώντας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι», πως είναι πολύ πρησμένη, έχει ακόμα πρόβλημα αλλά τα ξεπερνά σταδιακά.

«Τα λύνω τα θεματάκια μου. Είναι τεράστιο σοκ όλο αυτό», είπε συγκεκριμένα.

«Όταν είπα το ναι και μπήκα στο Survivor, δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα μπω για να φλερτάρω. Είμαι 35 ετών. 19 ετών μπήκα στον χώρο και δεν έχω απασχολήσει ποτέ κανέναν με το οτιδήποτε. Ήταν όντως αυθόρμητο και συνέβη, αλλά συνέβη επειδή δεν περνούσα καλά στην ίδια την ομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος που στη ζωή μου με βοηθά πολύ το φλερτ και η συντροφικότητα», εξήγησε η Μυριέλλα Κουρεντή αναφερόμενη τον Γιώργο Κατσαούνη.

Μάλιστα, στην ερώτηση για το πώς χάλασε η σχέση τους, είπε πως όλα άρχισαν όταν παρατήρησε πράγματα που έκανε στην ομάδα του.

«Είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου λένε συνεχώς πως δεν ταιριάζουμε. Όταν τον γνώρισα, κατάλαβα ότι είμαστε σαν τη μέρα με τη νύχτα. Υπήρξε έλξη απλά στράβωσε το πράγμα όταν είδα πράγματα στον Γιώργο. Εγώ δεν ήθελα να προβάλλομαι και να συζητιέμαι για αυτό».

Επίσης, αναφέρθηκε στον Γιάννη Λυγνό. «Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως, δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».

Για την επιστροφή της στην Ελλάδα μετά το Survivor αλλά και το πώς βλέπει τα πράγματα μετά τον Άγιο Δομίνικο, η Μυριέλλα Κουρεντή αποκάλυψε: «Έχω παρακολουθήσει το παιχνίδι. Ήθελα να φτάσω μέχρι το πάρτι της Ένωσης για να παρουσιάσω το τραγούδι μου αλλά όταν είδα το πάρτι, αυτό που ήθελα να παρουσιάσω, δεν γινόταν».

Πηγή: skai.gr