Survivor: Έπιασε κουβέντα με σαύρες και καβούρια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να έρθει κοντά με τους συμπαίκτες του στο Survivor και να δημιουργήσει ουσιαστικές σχέσεις μαζί τους. Τουναντίον, αυτό που έχει καταφέρει είναι να έχει τσακωθεί με όλους για ποικίλης ύλης ζητήματα. Παρότι οι κόντρες με την ομάδα του φαίνεται να βρίσκονται σε μία ύφεση, ακόμα και τώρα δεν έχει καταφέρει να κάτσει και να περάσει χρόνο μιλώντας με τους συμπαίκτες του. Γι’ αυτό αποφάσισε να στραφεί στα υπόλοιπα πλάσματα της ζούγκλας, αφού με τους ανθρώπου δεν είχε ιδιαίτερη τύχη.

Όχι απλά βάφτισε τη σαύρα, όχι απλά μοιράστηκε μαζί της τις ανησυχίες του για το παιχνίδι, αλλά την προειδοποίησε και για το τι μπορεί να συναντήσει εκεί που γυρνά ανέμελη μέσα στη ζούγκλα. Της είπε μάλιστα, αν δεν να συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε Άρη και Σοφιάννα να τον ειδοποιήσει!

Για πρώτη φορά πάντως ο Εμμανουήλ πέταξε τα υπονοούμενά του και μπροστά στον Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής των Μπλε του είπε να προσέξει τι λέει, και εκείνος ανταπάντησε ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.

Πηγή: skai.gr