My Style Rocks: Στρατηγική εναντίον αντικειμενικότητας

Καθημερινά στις 17:00 στον ΣΚΑΪ

Έντονες συζητήσεις σχετικά με την αντικειμενικότητα ή όχι στη βαθμολόγηση μεταξύ των παικτριών χαρακτήρισε το επεισόδιο της Παρασκευής (28/4) του My Style Rocks. Η ανταλλαγή βαθμών αποτελεί ζήτημα που εξακολουθεί να είναι ανοικτό, με τις fasionistas να έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους ομάδες.


Η ένταση συνεχίστηκε και μετά όταν η Σελένη Φωτιάδη κλήθηκε να παρουσιάσει το look της, με την Emilia Vodos να ξεσπά για τις κατηγορίες αυτές. Θέση επί του συμβάντος πήρε και ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος αναγνώρισε ότι είναι μια από τις παίκτριες που όλη μέρα τρέχουν για ρούχα και ψάχνει μόνη της τα concepts που θα παρουσιάσει.


Στα highlighs του επεισοδίου, το γεγονός ότι η Χριστιάννα Κατσιέρη έμαθε επιτέλους τον... Τόνι Σφήνο. «Δεν πιστεύω να είσαι τσικάκι» αναρρωτήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός...


Το επεισόδιο χαρακτηρίστηκε επίσης από αρκετά χαμηλές βαθμολογίες, με τέσσερις διαγωνιζόμενες να συγκεντρώνουν βαθμολογία μικρότερη του 5.5. Νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Αναστασία Σαμαρά, ενώ από το επεισόδιο απουσίασε η Ειρήνη Παπαβασιλείου.

Πηγή: skai.gr