Μy style Rocks στον ΣΚΑΪ: «Λύγισε» η Νικόλ στην αποχώρηση της Ρέινας- Δείτε βίντεο

Από τη σημερινή πασαρέλα απουσίασε η Σελένη για ακόμη μια φορά

«Avant Garde» στο σημερινό Gala του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ, με τις παίκτριες να καλούνται να ανταποκριθούν στο θέμα-προάγγελο για τη μόδα, κατά το οποίο μελλοντικές τάσεις και πρωτοποριακές επιλογές, εμφανίζονται πολύ νωρίτερα.

Από τη σημερινή πασαρέλα απουσίασε η Σελένη για ακόμη μια φορά, πράγμα που είχε και ως αποτέλεσμα οι τρεις τελευταίες παίκτριες σε βαθμολογία στο τέλος της ημέρας να βρεθούν ενώπιον των κριτών, προκειμένου να κριθεί το ποια θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό (οι παίκτριες δεν είχαν την επιλογή να σώσουν κάποια).

Οι παίκτριες δεν έδειχναν να έχουν κατανοήσει πλήρως το concept με τις Νικόλ και Χριστιάννα να είναι εκτός θέματος και να μην έχουν μελετήσει επακριβώς το θέμα της ημέρας.

Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν άρεσε καθόλου η επιλογή της Βασιλικής με το κρινολίνο, θυμίζοντας της αρκετά ατυχήματα και θανάτους γυναικών, θεωρώντας το μακάβριο ως ένα βαθμό. Συνθήκη που έφερε και τον «άσο» στη βαθμολογία της.

Η κριτής του «My Style Rocks» έκανε εκ νέου αισθητή την παρουσία της μετά την πασαρέλα της Όλγας, όταν ξέσπασε κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και τις Νικόλ, Βασιλική. «Άσε τα τέλος πάντων, τώρα μιλάω εγώ» τόνισε, βάζοντας τέλος στη διαμάχη των κοριτσιών για την ύπαρξη κλίκας.

Το κλίμα ήρθε να «ελαφρύνει» η νέα παίκτρια, Ειρήνη Καζάκη, η οποία κατά την εμφάνιση της έκανε άπαντες να ξεσπάσουν σε γέλια με την εξήγηση της για τις σημερινές επιλογές της. Παίκτριες και κριτές γέλασαν με την ψυχή τους, με την ίδια να κοιτά σαστισμένη μετά την αντιφατική της απάντηση.

Νικήτρια της εβδομάδας στέφθηκε η Ειρήνη Παπαβασιλείου, «κερδίζοντας» τους  κριτές με την εμφάνιση και το concept της, όπως επίσης και την πρώτη θέση και τα 2.500 ευρώ.

Υποψήφιες για αποχώρηση βρέθηκαν οι Χριστιάννα, Νικόλ και Ρέινα, με την τελευταία εξ’αυτών να «αποχαιρετά» τον διαγωνισμό μετά από επιλογή των κριτών, προκαλώντας τα δάκρυα της Νικόλ η οποία «λύγισε».


 

Πηγή: skai.gr