Κλείσιμο

Ο Νίκολας Κέιτζ ως Δράκουλας, και ο Νίκολας Χουλτ «δίνουν ρέστα» στο τελικό τρέιλερ του Renfield

Το τελικό τρέιλερ δείχνει μια ταινία «βουτηγμένη» στο μαύρο χιούμορ, με την καθολική εκκλησία να μη γλιτώνει από τα… δόντια της (ή μάλλον τους κυνόδοντες). 

Η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το τελικό τρέιλερ του Renfield με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Χουλτ στον ομώνυμο ρόλο του υπηρέτη του Κόμη Δράκουλα, αλλά και τον Νίκολας Κέιτζ στο ρόλο του Κόμη, να... «δίνουν ρέστα». 

Με το τραγούδι «Creep» των Radiohead, να κυριαρχεί, το τελικό τρέιλερ δείχνει μια ταινία «βουτηγμένη» στο μαύρο χιούμορ, με την καθολική εκκλησία να μη γλιτώνει από τα… δόντια της (ή μάλλον τους κυνόδοντες). 


«Πρόκειται για μια τοξική σχέση μεταξύ του Ρένφιλντ και του Δράκουλα. Συνήθως, όταν βλέπουμε τον Ρένφιλντ στις ταινίες, απεικονίζεται με έναν γκροτέσκο τρόπο. Ο Νικ [Χουλτ] είναι ένας πολύ γοητευτικός, όμορφος, κομψός, αστείος και πνευματώδης ηθοποιός. Οπότε αυτή είναι μια μοναδική άποψη», εξήγησε ο Κέιτζ, o οποίος φαίνεται να απολαμβάνει το ρόλο του Δράκουλα..

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Κρις Μακέι (LEGO Batman Movie, The Tomorrow War), το σενάριο είναι του Ράιαν ΡίντλεΪ (Rick & Morty), βασισμένο σε μια πρωτότυπη ιδέα του Ρόμπερτ Κίρκμαν δημιουργού των The Walking Dead και Invincible. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: ταινία