My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Η Γεωργία κέρδισε τις θετικές εντυπώσεις και την πρώτη θέση- Δείτε βίντεο

Στο σημερινό επεισόδιο υπήρξαν ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Χριστίνα, με τις δυο τους να ανταλλάσσουν κουβέντες σε έντονο ύφος.

Το θέμα στο οποίο κλήθηκαν τα κορίτσια στο My Style Rocks στον ΣΚΑΪ ήταν να ανταποκριθούν ήταν ‘’συνέντευξη για δουλειά’’ και εκείνη που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία ήταν η Γεωργία. 

Το concept της Γεωργίας, ότι πάει σε κολλέγιο για να προσληφθεί ως καθηγήτρια χημείας, έφερε θετικά σχόλια από τους κριτές και η συνολική της βαθμολογία ήταν 9,9.

Στη συνέχεια, ξέσπασε η Διονυσία αναφορικά με τη βαθμολόγηση των παικτριών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα αρχίσει να κλαίγεται και εκείνη, μήπως και πάρει κανένα βαθμό.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν για ακόμη μια φορά.

Στο σημερινό επεισόδιο υπήρξαν ανάμεσα σε Μαργαρίτα και Χριστίνα, με τις δυο τους να ανταλλάσσουν κουβέντες σε έντονο ύφος. 

Επίσης, η Ελεάνα αγανάκτησε με τη Διονυσία λέγοντάς της πως έχει ύφος, και το αιτιολόγησε αναφέροντας πως νωρίτερα την είχε βαθμολογήσει με άσσο.

Μετά την έντονη λογομαχία, η Ελεάνα πήγε μπροστά στην κριτική επιτροπή και «λύγισε» με τον Δημήτρη Σκουλό να σπεύδει να της προσφέρει ένα χαρτομάντηλο.

Δείτε την πασαρέλα των κοριτσιών:
 

Η είσοδος των κριτών:

Πηγή: skai.gr