My Style Rocks στον ΣΚΑΪ: Δεν έλειψαν τα γέλια, ούτε οι εντάσεις- Δείτε βίντεο

Υπάρχει κάτι που ΔΕΝ έχει κάνει η Σελένη Φωτιάδη; Φαίνεται πως όχι.

Γέλια και εντάσεις περιλάμβανε το επεισόδιο της Πέμπτης (11/5) του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, το τελευταίο πριν το μεγάλο αυριανό gala που θα έχει έντονο άρωμα Eurovision...

Υπάρχει κάτι που ΔΕΝ έχει κάνει η Σελένη Φωτιάδη; Φαίνεται πως όχι.

Η παίκτρια άφησε πάλι άφωνους τους πάντες στο πλατό όταν ανέφερε ότι έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. «Δεν σας είπα ότι κάτι μαθαίνουμε κάθε φορά;

Δούλευε και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Δεν το έχω καταγράψει» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.
 

Η Σελένη Φωτιάδη, εντυπωσίασε συμπαίκτριες και κοινό, ωστόσο το ίδιο δεν ίσχυσε και για την Μέλντα Σαΐνη.

Μπορεί να τα πήγε καλύτερα συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και πάλι, όχι τόσο καλά.

Μάλιστα, Ειρήνη Καζάκη και Όλγα Κοτλιδά της έκαναν πολύ καυστικά σχόλια, λέγοντας ότι το στιλ της είναι «βασικό» και ότι δεν το έχουν καταλάβει.

Από εκεί και πέρα, η ένταση κυριάρχησε στο πλατό. Αφορμή, η εμφάνιση στην πασαρέλα της Χαράς Παπαδοπούλου, η οποία ενεπλάκη έμμεσα στον «πόλεμο» που ξέσπασε.

Πρωταγωνίστριες, η Νικόλ Δεσποτοπούλου και η Emilia Vodos, οι οποίες αντάλλαξαν βαριούς χαρακτηρισμούς, με την πρώτη να αφήνει αιχμές για «κλίκες και συμμαχίες» και την δεύτερη να την κατηγορεί ότι είναι «μυθομανής».

Νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Σελένη Φωτιάδη, η οποία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και εξασφάλισε έναν επιπλέον πόντο για το gala. Κορυφαίο στιγμιότυπο η αντίδρασή της όταν είδε το 4άρι που της έβαλε ο Στέλιος Κουδουνάρης.
 

Πηγή: skai.gr