My Style Rocks: Gala με έμπνευση από την Great Gatsby εποχή - Δείτε το τρέιλερ

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης αντικρύζουν ιδιαίτερα outfit όμως δεν είναι όλα εντός concept...

Ως σύγχρονες γυναίκες με looks εμπνευσμένα από την Great Gatsby εποχή θα εμφανιστούν οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks στο 10o Gala του διαγωνισμού.

STYLE

Εμφανίσεις που παραπέμπουν στο 1920, γυναίκες χαρούμενες με ανάλαφρη διάθεση και φορέματα κεντημένα με πούλιες, χάντρες, στρας. Ρούχα που έχουν σχεδιαστεί για να εξάπτουν τη φαντασία!

Τα μαλλιά είναι κουρεμένα σε κοντά μπομπ με συγκρατημένα αλλά σέξι χτενίσματα. Το μακιγιάζ είναι εκφραστικό, με κόκκινα χείλη, σκούρες σκιές, μαύρα φρύδια και χλωμό δέρμα.

STYLE

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης αντικρύζουν ιδιαίτερα outfit όμως δεν είναι όλα εντός concept… Ποια θα είναι η εμφάνιση που θα καταφέρει να κερδίσει στα… σημεία και ποια fashionista θα αναδειχθεί η νικήτρια της εβδομάδας; 

Στο τέλος του επεισοδίου μια διαγωνιζόμενη θα πρέπει να αποχαιρετίσει τις υπόλοιπες ολοκληρώνοντας την πορεία της στο My Style Rocks.

MY STYLΕ ROCKS!

Επόμενο επεισόδιο τη Δευτέρα 17/04 στις 17.00

Πηγή: skai.gr